2777
2789

نانسی نوار بهداشتی خریده بودم پاهامو سوزوند لامصب 

دوستم ازش خیلی تعریف کرد خریدم

ولی بچه ها من خیلی ذوق دارم نوار بهداشتی های مختلف رو امتحان کنم .. یعنی همیشه داشتم

چون تازه ام سرکار میرم پول دستم اومده دوسدارم این ذوق رو عملی کنم

واسشون برنامه‌ریزی کنم😍😍 مثلا کدومو کی بزارم

الان واسه روزانه ام مای لیدی گرفته بودم واسه شبام نانسی بزرگ خریده بودم

واسه روزام مای لیدی

الان دیدم نانسی دارع میسوزونتم رفتم عوض کردم مای لبدی گذاشتم کوچیکه خدا بخیر کنه تا صبح

مای لیدی مثل اب رو اتیشه😍🥹

بهترین مار موار بهداشتی که استفاده کردین همراه با رنگش؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کوچیکار و دوتا عقب و جلو بزار

من از اون باریکا خوشم میاد . دخترخالم میگفت پده . من ک پول ندارم واسه یذره پول بدم به پد.

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

اره🥺🤣🤣

واسه من اسمش نمی‌دونم چیه ولی بنفشه یادم نمیاددد اصلا 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ی زمانی میگفتن مشبک بده. نمیدونم برای جذب بیشتر مواد بدی بکار میبرن اینا

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

کوچیکار و دوتا عقب و جلو بزارمن از اون باریکا خوشم میاد . دخترخالم میگفت پده . من ک پول ندارم واسه ی ...

نازکا رو میگه پد؟

یهبار امتحان کنی مشتریش میشی انگتر هیجی نیست

خیلی خوبه.

مخصوصا واسه مهمونی زیر شلوار 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مشبک یعنی چی عزیزم

دو مدل داریم

یکی کتان یکی مشبک که انگار روی نوار نایلونه

رو بسته نوشته کتان و مشبک بودنشو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔