2777
2789

هفته بعد تولد شوهرمه ما عقدیم

امروز بحث شد تولد گرفتن بعد گفتم خودم براش کیک میپزم گفت نه من باید براش بخرم منم گفتم نه خودم دوس دارم براش یا بخزم یا بپزم اونم با خنده گفت عزیزم من نقش اول زندگیشم از من انتظار داره یعنی خیلییی ناراحت شدم مثلا یه مرد چرا نباید اولویت زنش باشه؟شوهرم همیشه از این حرف ک من گفتم اولویتت نیستم بدش میاد 

بنظرتون حقمه ناراحت بشم؟چیکار کنم؟؟

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

اره حق داری

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث کردین یچیزی گفته که مثلا چسی بیاداز شوهرت بپرس یا از رفتار شوهرت میتونی بفهمی اولویتش کیه

چجور بفهمم 

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

میگفتی این که کی اولین نفر بوده فرق داره با اینکه کی مهم ترینه

البته اونم مادرشه یه چیزی گفته بیخیال

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چیکار به مادرشوهرت داری 

خودت کیک بخر  و برا خودتون تولد دونفره بگیر حالا یا بیرون یا خونه خودتون 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

وای هم تو هم مادرشوهرت انگار مسابقه گذاشتین

خب هرکسی جایگاه خودشو داره تو زندگی آدم همسر نمیتونه جای مادر باشه همونجوری ک مادر نمیتونه جای همسر باشه یا خواهر و برادر و ....هرکس جایگاه خودشو داره 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

توام خونه اونا کیکتو نبر کافه یا رستوران برید سورپریزش کن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

واقعیت گفته درصد کمی از مردا اولویتشون زن وبچشونه ناراحتی نداره سعی کن مستقل بشی بعد به زبون نیار این چیزا ببین همیشه همیشه اولویت خودت باشی راهی که من رفتم پشیمون برگشتم‌نرو بگو اره معلومه که سما اولویت هستین مثل همه مدر ومادرا که بچه هاشون اولویتشون هست منم قرار نیست جای شما بگیرم ولی دوست داشتم اینهمه شما زحمت کشیدین حالا من کاری نردهدباشم

نه ولش کن بزار برای خودش الکی فکر و خیال کنه 

مادرشوهر سابق من یه شب جلوتر برای تولد نامزدم یه کیک گرفت و قبل شام اورد خوردیم گفت ما خونمون دختر نداریم والا در همین حد بلدم دیگه تزئین و این چیزا بلد نیستم.جلوتر هم گرقت که شب تولدش پیش من باشع

و شب تولدش من با خانوادم بردیمش رستوران و کیک و کادو 

حرفش زشت بوده. حسادت کرده و خواسته بگه مثلا جایگاه من مهمتره. اهمیتی به این رفتار خاله زنکی ش نده عزیزم. سعی کن خودت رو از حسادتش دور کنی. خوشی ها و دونفره هاتون رو پنهان کن کمتر حسادت کنه.بذار هر تولدی هم میخواد بگیره. تو خودت برای همسرت جدا تولد بگیر. یا خونه پدر خودت یا کافه ای بیرونی جایی. حتی میتونی داخل کافه یه تولد رمانتیک و سورپرایزی براش بگیری. یا مثلا یکی دوتا زوجی که دوستاتون هستن دعوت کنی با اونا تولد بگیری. و قطعا تولد با تو بیشتر هم بهش خوش میگذره. ولی لازم نیست مامان جونش بدونه که حسودی ش بشه.