2777
2789
عنوان

تنهایی

226 بازدید | 20 پست

بچه ها منو دخترم خییلی تنهاییم هوا هم سرده هیچ جا نمیشه با بچه پیاده رفت،،شوهرمم ک هیچوقت نیست ماشینشم زورش میاد دست بهش بزنم،،،خیلی بیکسی تلخه ،،توروخدا دعا کنین خدا بهم ی ماشین کوچولو هدیه بده حداقل گاهی با دخترم بریم ی دوری بزنیم،،انگیزم فقط شده شب بشه بخوابیم گذر زمان لعنتی رو حس نکنیم،،هعععی سرنوشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چرا احساس تنهایی می کنی بهترین ها را می تونی با دخترت رقم بزنی دخترت چندسالشه

۹ سالشه،همش میگه حوصلم سر رفته بریم بیرون،بیرونم ک هوا سرده و الوده ست جرات نمیکنم ببرمش،،،دسگه واقعا خونه گاهی کلافه میشه

وای عزیزم خدا همین بچه رو برات فرستاده برای رفع تنهایت 

خدارو شکر که همو دارید هوا سرده ولی ظهر که گرم یکم برید راه برید 

برنامه کودک ببینید 

کتاب بخر براش بخون با هم غذا درست کنید یا...

ببین از این نعمت چطوری میتونی استفاده و شکر گذاری کنی 

الهی که خدا بهتون شادی و آرامش و سلامتی بده 

الهی بچه صالح و موفقی باشه

یا علی

توخونه با هم بازی کنید نقاشی بکشید با خمیر مجسمه سازی چیزای مختلف درست کنید

اینا مال ی روز دو روزه،دیگه واقعا واس دوتامون خیلی خسته کننده شده،خونه حکم زندان شده برامون،،گاهی حس میکم مرغم همش توی لونه بعدشم شب شه بخوابیم همین ،،،همش تکرار مکررات😪

۹ سالشه،همش میگه حوصلم سر رفته بریم بیرون،بیرونم ک هوا سرده و الوده ست جرات نمیکنم ببرمش،،،دسگه واقع ...

کدام شهری 

کلاس سوم هستش 

چرا همسرت باهات همکاری نمی کنه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

وای عزیزم خدا همین بچه رو برات فرستاده برای رفع تنهایت خدارو شکر که همو دارید هوا سرده ولی ظهر که گر ...

ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگتت،،،شوهرم ک اصلا انگار وجود نداره،تا هم خونه ست نه با بچه حرف میزنه نه محبتش کنه،،همش میگه خستم میخوابه یا توی گوشی،،،خیلی خستم از این شرایط،،دلم برا دخترم میسوزه این حجم تنهایی و زندگی تکراری و سرد

ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگتت،،،شوهرم ک اصلا انگار وجود نداره،تا هم خونه ست نه با بچه حرف میزنه نه ...

همسرت ول کن 

توکل به خدا کن دلت برای چی می سوزه خدا بسه برای  دو تا تون 

بسپرش به خدا دعا کن براش 

یا علی

شوهرم بیشتر با دوستاش خوشه یا سر کاره،انگار ی مجسمه ک فقط گاهی حصور داره

خب چه فکری برای خودت و دخترت داری 

چندساله ازدواج کردید و چطوری باهم آشنا شدید 

چه عاملی باعث سردی و بی خیالی همسرت نسبت به زندگی مشترک شما شده است 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

همسرت ول کن توکل به خدا کن دلت برای چی می سوزه خدا بسه برای دو تا تون بسپرش به خدا دعا کن براش

ممنونم عزیزم،،،آره واقعا همش از خدا خواستم منو قوی کنه پناه دخترم باشم ،،انشاله خدا ب همه ی ما خانما استقلال بده محتاج شوهر نباشیم،،،واقعااا محتاج و وابسته بودن تلخه

خب چه فکری برای خودت و دخترت داری چندساله ازدواج کردید و چطوری باهم آشنا شدید چه عاملی باعث سردی و ب ...

شوهرم کلا ادم عصبی و رفق بازی از اول بوده حتی از قبل ازدواج هم شنیدم اینطور بوده،،،شانس ک منی که اینقدر دنبال ی پناه محکم بودم که با روزای تنهایی زندگیم خداحافطی کنم تازه سرنوشت یکیو اورد توی زندگیم که خییییلی تنهاتر از قبلمم شدم...کلا ازدواج مثل تخم مرغ شانسیه خواهر

اینا مال ی روز دو روزه،دیگه واقعا واس دوتامون خیلی خسته کننده شده،خونه حکم زندان شده برامون،،گاهی حس ...

منم شهر غریبم ولی با ماشینم فرق نمیکنه کجا بریم اخه خیابون بریم تو‌ترافیک بمونیم لذتی نداره

خونه ی خاله و مامانمو میخوام

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج