2777
2789

وقتی میبینمش زانو هام شل میشه از ذوق ،  وقتی صداشو میشنوم ذوق میکنم ، وقتی خوابیده نگاه سینه اش که نفس میکشه بالا پایین میشه میکنم‌کیف میکنم که هست

اصن وقتی صدای کلید انداختن و خونه اومدنش میاد ی حالی میشم اگه بدونید ...

مثلاً به مامانم میگم چرا بابا پشت ما نیست چرا به داداشش بیشتر از ما اهمیت میده چرا براش مهم نیستیم ولی باز وقتی میاد خونه میبنمش همش یادم میره همه بدیاش یادم میره 

خیلی دوسش دارم خیلی زیاد و احتمالأ بابام اونقدر منو‌دوست نداشته باشه...

به نظرتون دلیلش چیه؟

خدایا بسهه دیگهههه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم واسه بابام تنگ شده🥲۵ ۶ سالی هست ندیدمش

حتی از اخرین باری که صداشو شنیدم حدود ۴ سال میگذره💔

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

انشالله خدا برات حفظش کنه 

به خوبی هاش توجه کن 

ای کاش بابای من هم بود با تمام نقطه ضعف هاش

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

در قید حیات هستن؟اگر اره حتماً برو پیشش حتما

اره هست

نمیتونم برم🙂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بنظرم بابات اینقدری بد نیست که بخوای ازش متنفر شی!! 

من مرد میشناسم،،، وقتی صدای کلید انداختنش میاد زنش که نفرین میکنه،،، بچه هاش هم اینقد متنفرن میرن تو اتاقشون حتی برای شام و نهار هم نمیان،،، 

بنظرم پدرت شاید به برادرش بیشتر اهمیت بده ولی اینقدری شمارو آزار نداده که بخواید متنفر بشید