2777
2789
عنوان

داداشم داره ب عجیب ترین شکل ممکن طلاق میگیره و با ما دعوا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 51 پست
شاید قصد جدایی نداره که دوست نداشته کسی بفهمهیه جورایی رفته قهر

رفته قهر؟کل خونه زندگی رو هم جمع کرده 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداشت احتمالا درونگراس واز قضاوت اطرافیانش میترسه . براهمینکه  مخفی کرده. ووقتی فهمیده شما متوجه شدید خجالت زده شده وداد بیداد کرده فعلا دخالت نکنید بهتر انگار

حتما داداشت یە‌گندی زدە اینجوری فوران کردە

داداشم یکم زبونشو تلخه ولی درکل مظلوم و مطیعه 

نمی‌دونم سر در نمیارم چیشده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بنظر من باید پیگیر بشید دلیل رو بفهمید
شاید غرور دارن که نگفتن بهتون ولی بعد از طلاق ناامید بشن ازتون که چرا حواستون بهشون نبود و کاری نکردین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
آدم نمیدونه چیکار کنه از یه طرف نمیتونی بی خیال باشی از یه طرف هم اگه چیزی بگی پیگیر باشی آدم رو بی ...

اره دقیقا 

خواهرم س لحظه فووران کرد ولی من ارومش کردم ولی منم تو دلم بشدت دلخور شدم ازش نامرد بی معرفت

داداشتون الان مشکل روحی دارن و فشار تحمل میکنن

بهتره به دل نگیرین و حق خواهریو ادا کنید

خدا برکتشچ به زندگی خودتون برمیگردونه وقتی یه زندگیو نجات بدین

خدا پناه خانوادتون باشه

درخواست دوستی ممنوع...

شما پیگیر زن داداشتون باشیدحتما ازتون انتظار دارهدوست داره پشتش در بیایدبدون خبر برادرتون به دیدن خا ...

کلا جمع کرده رفته ی شهر دیگه 

امروز قرار شد برن دیدن خانواده ی زنداداشم 

شوهرم خونه بود نشد زنگ بزنم بپرسم 

ابداااا با همه ی ما کاملا عادیه میگم یک ماه پیش مهمون خانوادگی داشتیم با همه ی ما خیلی خوب برخورد کر ...

اخه زنداداش منم اینجوریه تو جمع یه جوری رفتار می‌کنه انگار خانواده واقعیش هستیم خانما یه طرف میشینیم آقایون اونطرف

هیچ حرف خاصیم زده نمیشه فقط روزمرگی چون زنداداش کوچیکم خیلی خبرچینه حرفی زده بشه همون شب همه جا پخش میکنه 

بعد از مهمونی هرکی می‌ره خونه خودش زنداداشم شروع میکنه دعوا انداختن که خانوادت پرت میکنن چون خودشون اونحورین که برادرا رو علیه زنداداش میکنن همرو اونحوری میبینن 

دیگه قرار نیست شما همه چیو بدونی

منم تا نزدیکی های طلاق به هیچکس نگفتم تا این الاغ رفت همه جا جار زد همه رو کشید وسط یه اوضاعی شد

حالا من بیام دونه دونه کاراشو بگم؟؟؟؟ مسخره است! 

پدرمادر درقید حیات هستن پیگیری کنن؟

پدر مادرم سن بالا هستن و توانایی پیگیری اینجور مسایل رو ندارن