2777
2789
عنوان

داداشم داره ب عجیب ترین شکل ممکن طلاق میگیره و با ما دعوا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 51 پست
باز دم خواهرت گرم حق رو میگه شاید داره داداشتو فقط میترسونه آخه داداشت نگفت دلیلش دقیقا چی بوده

اخه خواهر وسطیم ی شهر دیگه زندگی می‌کنه اومد خونه ی خواهر بزرگم و گفت مشکل اینه بریم با خانواده ی زنداداشم حرف بزنیم بگیم چیشده شاید بشه با میانجی گری حل کرد قضیه رو زندگیشون نپاشه شروع کرد داد و هوار ک چرا ب همه گفتین نه من نمیام وقت ندارم نمیخام باهاتون حرف بزنم بعدم قضیه ی اختلاف چندسال پیش منو شوهرمو کشید وسط ک مثلا منو تحقیر کنه من هیچی نگفتم فقط نگاش کردم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ادم گرگ بیابون بشه ولی خواهر نشه .

قشنگ میفهممت استارتر 

ولی از رفتار برادرت ناراحت نشو الان اوج ناراحتیشه .

کاش بعد بهمون بگی چی شد جریان 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه خواهر وسطیم ی شهر دیگه زندگی می‌کنه اومد خونه ی خواهر بزرگم و گفت مشکل اینه بریم با خانواده ی زن ...

بعضیا دوس ندارن دلیل طلاقشون رو کسی متوجه بشه چون شاید انقدر عمیقه که فکر میکنه فایده ای نداره کسی بدونه