2777
2789
عنوان

داداشم داره ب عجیب ترین شکل ممکن طلاق میگیره و با ما دعوا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 51 پست
داداشتون الان مشکل روحی دارن و فشار تحمل میکننبهتره به دل نگیرین و حق خواهریو ادا کنیدخدا برکتشچ به ...

انشالله 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من مشکلشون حاده،اصلا هم دوست ندارن حل بشه،تنها راهشون جداییه،ولی فعلا نمیخان علنی بشه

اره ببین داداشم ن اهل مواده نه خیانت نه هیچ کصافط کاریه دیگه ای 

وضع مالشونم متوسطه هر دو کار میکنن و دستشون ب دهنشون میرسه 

مشکل حاده خیلیم حاده ولی پس این شتر سواری دولا دولا چیه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

پس باید بسپرید بە فرزند ارشد خانوادە همینطوری دست رو‌دست بذارید الکی الکی یە زندگی میپاشە

فرزند ارشد خواهرم هستن ک خیلی آزرده شد ک گفت چرا ب اینا(ینی من و خواهر بزرگم گفتین)

هیچی بدتر از زبون تلخ نیست

اتفاقا خواهرم پشت سرش گفت الاغه نفهمه اینجور کرده ک زن بیچاره فراری شده هیچکس از خوشی نمیزاره بره 

اره ببین داداشم ن اهل مواده نه خیانت نه هیچ کصافط کاریه دیگه ای وضع مالشونم متوسطه هر دو کار میکنن و ...

اگه دخالت کنیدفردا هرچی بشه داداشتون میگه شما کردید،تحصیلکرده و عاقل هم که هستند بالاخره خودشون صلاحشون رو بهتر میدونن

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

طلاق ها هم مسخره بازی شده

واقعا بخدا داداشم سالمه سالمه زنداداشمم آدم خوبیه از حق نگذریم 

ولی موندم چی شده ی زندگی۱۵ساله رو دارن از هم میپاشونن تازه انتخاب خودشون بوده دوست بودن قبلا

اسی به نظرم دخالت نکنید

نمیدونم رابطه ات با همسرش چطوریه، شاید نهایت یه پیغام بدید بگید چنین چیزی شنیدید و خیلی ناراحتید و اگر کمکی خواست به شما بگه و نه بیشتر

به برادرت هم همینطور

و بیشتر دخالت نکنید

من یادمه دخالت بقیه واقعا نابودم کرد و تمرکز نداشتم و توی دعوای طلاق باید با اینها هم کلنجار میرفتم بدون اینکه کمکی باشن

اگه دخالت کنیدفردا هرچی بشه داداشتون میگه شما کردید،تحصیلکرده و عاقل هم که هستند بالاخره خودشون صلاح ...

اره من گفتم در حد یکبار باید برید حرفایی زنداداشمو بشنوید ببینید دردش چیه شاید با حرف زدن داداشم قانع شد اگه مریم زنداداشم میگه از خودشون بود ما طلاق بگیریم پیگیر نشدن ببینم چیشده

اتفاقا خواهرم پشت سرش گفت الاغه نفهمه اینجور کرده ک زن بیچاره فراری شده هیچکس از خوشی نمیزاره بره

باز دم خواهرت گرم 

حق رو میگه 

شاید داره داداشتو فقط میترسونه آخه داداشت نگفت دلیلش دقیقا چی بوده

بچه ندارن ؟علت همین نیست ؟بدهی و ورشکستگی چی ؟

نه ندارن هر دو از اول زندگی توافق کردن ک بچه نمی‌خوان نمی‌دونم موضوع این هست یانه ولی بعد ۱۵سال تازه یادشون افتاده؟بدهی نه اتفاقا چند سالی میشه خونه خریدن وسایل نو کردن داداشم ی مغازه ی جدید باز کرده ک فروش خوبی داره