2777
2789
عنوان

پدرم از برادرم متنفره

299 بازدید | 19 پست

چون برادرم معتاد شده تقصیر خودشونم کم نیست از بچگی با مامانم دعوا و کتک کاری داشتن آخرم مامانم جدا شد ولمون کرد رفت 

ولی بابام منو خیلی دوست داره با خودم میگم حتما چون من دختر خوبیم و به حرفاش گوش میدم کافیه یه جا به حرفش گوش ندم حتما از منم انقدر متنفر میشه بابام حتی قیافه برادرمو میبینه اخماش میره تو هم حتی خوشش نمیاد نزدیکش بشینه..

دلم شکسته...

من میخوام ازدواج کنم بابام مخالفه منم در ظاهر گفتم باشه ولی فکر کنم بفهمه از تصمیمم کوتاه نیومدم از منم بدش بیاد🙂مگه آدم از بچش بدش میاد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره اگه خدایی نکرده یه مو از سرش کم بشه دنیا رو بهم میزنه،چرا کمکش نمی‌کنید ترک کنه ؟

نمیخواد ترک کنه اصلاااا قصد نداده یه بار به زور بردیمش ترک کنه باز برگشت از اول

چرا انقدر پافشاری داری وقتی خودتم میدونی اشتباهه جدی برو یه فکری بکن شاید واقعا برات دعا گرفتن طرف خرج خودش نمیده پول کادو مامانش از تو گرفته عزیزم نداره نخره دیگه چطوری بفهونه دنبال پولته ینی انقدر از بابتت مطمعن شده که دیگه پنهونم نمیکنه 

بری تواون زندگی بدون انقدر تحقیرت میکنه که دیگه از خودت بدت بیاد هرچند توجه نداری میخوای خودت تجربه کنی

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
چرا انقدر پافشاری داری وقتی خودتم میدونی اشتباهه جدی برو یه فکری بکن شاید واقعا برات دعا گرفتن طرف خ ...

میدونی واقعا خر شدم 

من راحت از آدما جدا میشدم با عقل تصمیم میگرفتم اما اینبار نمیدونم چرا انقدر شل و ولله. بازی درمیارم خوودم خودمو نمیشناسم