2777
2789
عنوان

زشت و عصبی و بی ادب شدم

155 بازدید | 12 پست

صورتم داره جوش میزنه موهام سفید زیاد داره چهرم داره از ریخت میوفته عصبی شدم همش حرص میخورم

انقدر قبلا اروم بودم تو دعواد هم خندم میگرفت با همه با ارامش رفتارمیکردم کلا همه منو به اروم بودن میشناختن

الان همش ناراحت‌و‌افسردم همش حرص میخورم. عصبیم

چند روز پیش داشتم رانندگی میکردم یه موتوره دو تا پسر بودن و داشتن تعریف میکردن و اروم میرفتن از وسط خیابون باریک منم رفتم چسبیدم بهشون داد زدم اینجا جای تعریف کردنه خب برو دیگه

خانوادم داشتن با تعجب نگاهم میکردن😐😐😐

چند وقت پیش یه خانمی ماشینش رو زده بود جلو در خونمون بعد با مامانم داشت بحث میکرد رفتم دوتا داد بهش زدم رفت ماشینشو جمع کرد مغازه بغلی هم که این خانم مشتریشون بود اومدن ازم عذر خواهی کردم

تروخدا بگید چیکار کنم مثل قبل اروم و مودب باشم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم ی فازی توی زندگی همه هست…

دیدی همه تو‌بچگی میگفتیم من دپست دارم فلان رفتار رو نداشته باشم 

دقیقا همه اون رفتار هارو دارم 

البته بگم الان دیگه حق خودمو میگیرم اون زمان که ساکت بودم خیلی اذیتم کردن

قدر خودت بدون خودت دوس داشته باش، به خودت برس. لازم نیس ناز و مودب باشی

انقدر الکی به خودم میرسم 

اخه یکی نیست بگه برای کی داری به خودت میرسی تو که تنها و همیشع خونه ای

انقدر الکی به خودم میرسم اخه یکی نیست بگه برای کی داری به خودت میرسی تو که تنها و همیشع خونه ای

خوب میکنی. 

از نظر اجتماعی هم به خودت برس برو جاهایی که دوس داشتی بری همیشه یه فعالیتی بکن که بقیه هم باشن 

طرفدار حق و عقلانیت💙