2777
2789
عنوان

کسی هست بچش زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 49 پست
دعا کن برام امیدوارم همه اینایی که برام مزاحمت ایجاد کردن همین همسایه هام بدترین ها سرشون بیاد واقعا ...

برای آرامشت صلوات میفرستم آجی.

خدا صبرتو زیاد کنه عزیز دلم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
کسی نیست بزارم بعد خیلی بد غذاس همش دلهره دارم که اگه جایی بزارم گرسنه بمونه خیلی وقته تصمیم گرفتم ب ...

بد غذا خیلی سخته من بچم یه چی نخوره بهش هیچی نمیدم بعد دوساعت گرسنه میشه همونو میدم میخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد غذا خیلی سخته من بچم یه چی نخوره بهش هیچی نمیدم بعد دوساعت گرسنه میشه همونو میدم میخوره

پستمو بخون صحفه اولم از همسایه بدم کاش میشد از این خونه بریم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

پستمو بخون صحفه اولم از همسایه بدم کاش میشد از این خونه بریم

همسایه ول کن پسر منم جیغ میزنه دیگه دهن بچه رو نمیشه بست ناراحتن برن جای دیگه آپارتمان این چیزارو هم داره والا همسایه پایین ما تانصف شب گریه میکنه حالا تو ساختمان ما بچه زیاد زن و شوهر دعوا کن خخخخ 

همسایه ول کن پسر منم جیغ میزنه دیگه دهن بچه رو نمیشه بست ناراحتن برن جای دیگه آپارتمان این چیزارو هم ...

از این ناراحت نیستم وقت و بی وقت زر میزدن از این ناراحتم دروغگوها دستشون به جایی بند نبوده از قصد زنگ زدن ۱۲۳ گفتن بچه گریه و جیغ میزنه مادره هم داد میزنه سرش به دروغ شده یوقتهایی جیغ بزنم کار خطرناک کرده بعد گفته بودن بچه رو میزنه گفتم دیدن گفت نه از همین سروصداها جیغ وگریه گفتم چه ربطی داره هرکقت با چشم خودشون دیدن اونوقت حرف بزنن یکبارم دست رو بچم بلند نکردم اما خب ناراحت میشم خیلی بهونه میگیره یکدفعه جیغ میزنم فکر کن بهونه میگیره اب بده نیخوره که میریزه رو خودش همش مریضه روزی چندبار لباس عوض میکنم خدا لعنت کنه همسایه ای که زنگ زده بود  اینقدر روحیه ام خرابه از وقتی که از ۱۲۳ اومدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

جیغ زد شما عصبانی نشو بشین روبروش تو چشاش نگاه کن بگو چی شده چرا جیغ میزنی ناراحتی اینجوری میبینه جبهه نمیگیری کمتر جیغ میزنه ولی عصبانی بشی یا با جیغ کارش راه بیفته بدتر میکنه

خب آب نده بهش یا براش بطری بحر از اونا که نی داره پسر منم میریخت براش بطری نی دار خریدم اصلا حرف بقی ...

لیوان نی دار توییست شیک داره برگردونه نمیریزه اینقدر گریه میکنه که درشو باز کن تا باز میکنم خالی میکنه دستشو میکنه داخلش میریزه رو خودش میریزه از قصد رو سرامیک چندبار متوجه نشدم هم خودش هم خودم سر خوردیم خدا بهمون رحم کرد حالا من هیچی بچه دست وپاش صعیفه نمیدونم چکار کنم راه حل بده 

حالم بده خسته ام بیحالم کسلم 

بزارمش مهد اونجا میترسم اذیتش کنن بچه ها سنش کمه دوسال ونیمشه میره میچسبه بهشون میترسم هولش بدن منم دیگه واقعا کشش ندارم 

لیوان نی دار توییست شیک داره برگردونه نمیریزه اینقدر گریه میکنه که درشو باز کن تا باز میکنم خالی میک ...

اصلا درشو باز نکن هرچقدرم گریه کرد یکم گریه میکنه میبینه باز نمیکنی دیگه نمیگه نباید کم بیاری اون با گریه کارشو راه میندازه مهد الان که مریضی زیاد بعدم میگی زیادم مریض میشه باز تابستون بزاری بهتر حداقل ویروس کمه ۳سال بشه بهتر میشه الان دیگه سنشون اینجور میطلبه

من به عیر از اینکه دارم روانی پیشم همسایه های بد هم دارم واقعا بیشرف وبیشعورن درک ندارن مخصوصا یه زن ...

عجب آدمایی پیدا میشن 

منم همسایه پایینیم یه خانم تنهاست شبا بیداره روزا یعنی دقیقا از 8که بچه های من بیدار میشن ایشون میخاد بخابه و میگه چرا میدوان چرا نمیزارن من بخابم نمیدونم لابد منم باید بچه هامو شبا بیدار نگه دارم روزا بخابونم بخاطر خانم آدم واقعا میمونه چی بگه بعضیا واقعا درک ندارن  

درمورد اینکه گاهی داد بزنی خودتو سرزنش نکن ماهم ادمیم گناه داریم خسته میشیم یه وقتایی کنترلمونو از دست میدیم حق داریم 

عجب آدمایی پیدا میشن منم همسایه پایینیم یه خانم تنهاست شبا بیداره روزا یعنی دقیقا از 8که بچه های من ...

زنه میگفت بچه رو میزنی گفتم انگشتمم تابحال بهش نخورده کی گفته گفت اونایی که زنگ زدن گفتم دیدن ؟؟؟ گفت از همین سروصداهایی که از خونتون میاد گفتم هرکی از خونش صدا میاد داد جیغ میاد یعنی داره کتک میخوره یا کتک میزنه دیگه هیچی نگفت خدا لعنتشون کنه خیلی حالم بده خودم افسردگی گرفتم دست تنها دوسال ونیمه دارم بچه بزرگ میکنم نه مادری نه خواهری نه شوهرم کمک حالمه یکی نیومد بگه این مادر گناه داره چرا باید بار زندگی رو تک وتنها به دوش بکشه فقط توقع دارن صدامون درنیاد حالا طرف به بچش بزور نون میده درست پخت وپز نمیکنه برای بچش هیچی نمیخره نه اسباب بلزی نه لباس درست بخدا خداشاهده خونه من شهربازیه از بهترین مارک دوچرخه سه چرخه ماشین اسب تک شاخ اسباب بازی گهواره برقی بگیر تا بهترین برند لباسها شیرخشک خارجی یکی اومد بگه چه مادر خوبی هستی بهترینها رو تهیه میکنی از خودت از تفریحت میزنی یه ارایشگاه نمیری ؟؟؟؟

اونوقت مردم بچشونو کتک میزنن دیدم درست بهش نمیرسن کسی کاری نداره 

اونوقت من بدبخت باید از حسادت و بی فرهنگی همسایه بیشرف اینجوری غصه بخورم خدا لعنت کنه هرکی که بوده 

والا مردم اینقدر بیکار والاف شدن که سرشون رو کردن تو شلوار منو بچم خوشون میبینن بهترینها رو برای بچم مهیا میکنم من واگدارشون کردم به خدا خدا سقطشون کنه ان شاءالله

من به عیر از اینکه دارم روانی پیشم همسایه های بد هم دارم واقعا بیشرف وبیشعورن درک ندارن مخصوصا یه زن ...

گلم دوسالگی وحشتناک یه اصطلاح روانشناسیه که معمولا برا دخترا تا ۳ سالگی و برا پسرا تا ۴ سالگی طول میکشه 

توی این سن بچه گاهی خودشم نمیدونه چی میخواد فقط جیغ و گریه و لجبازی و گاهی هم کتک میزنه حتی 

برا خودش شخصیت مستقل پیدا میکنه و ممکنه نذاره توی خیابون دستشو بگیری یا بخواد خودش از پله بره پایین بدون کمک

میگه فلان چیزو میخوام و تا بهش میدی جیغ میکشه میگه من اینو نخواسته بودم و خیلی فشار روانی بدی به آدم وارد میشه

با یه نوزاد و یه دختر دو ساله که به محض رفتن به دوسالگی این رفتاراش شروع شد تنهام و پر از استرس 

میبرم هرروز میبرم اما جونم در میاد اصلا باهام راه نمیاد میدوه یکدفعه راه میفته دنبال مردم نو ول میکن ...

دقیقا داری بچه ی منو توصیف میکنی 

یه روانشناس میگفت خیلی از بچه هایی که بهشون برچسب بیش فعالی زده میشه فقط بخاطر مشکلات خواب و خوراکه

من فکر کردم بچم یهو جن زده شده انقد عوض شده

مثلا الکی می‌ترسه فقط چسبیده به من چون توی این سن خیلی چیزا رو باور میکنن و بچه های فامیل یه بار ترسونده بودنش

دائم درحال غر و ناراحتی و جیغ و گریه س 

نترس اگه بتونیم این سن رو مدیریت کنیم دوباره برمیگردن به تنظیمات کارخانه هرچند دختر من از همون کارخانه بچه ی اذیت کمی بود خدا حفظش کنه

سرچ کن دو سالگی وحشتناک و روش های کناراومدن با کودک دو ساله رو بخون 

دعا کن برام امیدوارم همه اینایی که برام مزاحمت ایجاد کردن همین همسایه هام بدترین ها سرشون بیاد واقعا ...

ولشون کن بابا احتمالا این همسایه ات اومده تاپیک زده بچه ی دو ساله ی همسایه مون همیشه داره گریه میکنه نی نی سایتی ها هم بهش گفتن ای وای صد در صد خشونت خانگیه زنگ بزن ۱۲۳ جمع کنه ننه ی هند جگر خوارشو