2777
2789
عنوان

رفتیم خرید لباس زمستونی حالم گرفتست

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
پالتو و کاپشنای زنونه خیلییی گرون شده پارسال یکو خورده ای گرفتم بارونی خیلی قشنگیم بودامسال اصلا داغ ...

مبارکه اما من اگه پارسالیه سالم باشه امسال دیگه نمی خرم

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت چیکارست؟

مغازه دار کاسب😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من نه پارسال پالتو خریدم نه امسال تازه شوهرم منت سرم میذاره میگه خداروشکر کن مثل شوهرای مردم کتکت نمیزنم😐

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

مبارکه اما من اگه پارسالیه سالم باشه امسال دیگه نمی خرم

سلامت باشی عزیزم

مال منم سالم و حتی نو بود

هوس خرید کرده بودم نتونستم مقاومت کنم🫠الان پشیمون شدم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من خیلییی برا پسرم کم لباس میخرم هر ست که براش میگیرم ۱۲۰۰ به بالا هست خیلی زود هم کثیفشون میکنه احساس میکنم داریم میریم زیر خط فقر در صورتی که شوهرم کارش آزاده قبلا خیلی وضع مالیمون خوب بود الان با این قیمتا شوهرم خسته شده میگه دیگه نمیکشم

خوب درآمدش خوبه مشکلی نیست

جدیدا اصلا خوب نیست