2777
2789
عنوان

رفتیم خرید لباس زمستونی حالم گرفتست

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
من خیلییی برا پسرم کم لباس میخرم هر ست که براش میگیرم ۱۲۰۰ به بالا هست خیلی زود هم کثیفشون میکنه احس ...

من اینبار جایی که رفتم قیمتاش کلا یکم بالاست کلی گشتم تا پیدا کردم دستی ۸۰۰ دو سه ماه پیش ۵۰۰ و ۴۰۰  گرفتم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نه پارسال پالتو خریدم نه امسال تازه شوهرم منت سرم میذاره میگه خداروشکر کن مثل شوهرای مردم کتکت نم ...

چقد بیشعوره

بگو مگه گاوی و گوساله ای کتک بزنی مردک😑😑😑

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من اینبار جایی که رفتم قیمتاش کلا یکم بالاست کلی گشتم تا پیدا کردم دستی ۸۰۰ دو سه ماه پیش ۵۰۰ و ۴۰۰ ...

قیمتا گرون شده خیلی گرون من امسال هیچ پالتویی نمیتونم بخرم همون پارسالیا رو استفاده میکنم ولی خودت و اذیت نکن برا قیمت مبارکت باشه خرید روحیه آدم و خوب میکنه

چقد بیشعورهبگو مگه گاوی و گوساله ای کتک بزنی مردک😑😑😑

همیشه یه داستان از خودش درمیاره برای بحث کردن

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

قیمتا رو که حیلی خوب گرفتی من یه جای معمولی شیراز رفتم قیمتا خیلی بیشتر ار اینا بود هودی شلوار جنس م ...

مال من فکر کنم خیلی جنس خوبیه و گرمه حالا خداکنه فکرم درست باشه😂حداقل اینو خوب گرفته باشم

سنندجی

نه تهرانم

وایییی نههههههه😐😐😐بعد برداشتی شالو؟؟؟من گرونترین شالم ۸۰۰ گرفتم اونم شوهرم اصرار کرد😂

هرکاری کردم پس برنداشت دیگه برداشتم😭😂🤦‍♀️

حالا بدش این که اون شال و برای ی مانتو 600 تومانی خریده بودم 😂😂😂