2777
2789

من شوهرم وام گرفت و ۲۰۰ تومنش رو به من داد و قرار شد من قسطاشو بدم منم گفتم برو طلا ابشده بخر برام

اونم رفت یه مقداری روش گذاشت و طلا ابشده خرید و فقط فاکتور گرفت چون طلا ناامنی میاره و...

حالا من احساس کردم میخواد طلا ها رو بفروشه سهام یه شرکت بخره 

دیشب گفت قسط وامت رو بزن برام منم گفتم سهم طلای منو بهم بده منم قسطو میدم

یهو دیوونه شد و گفت اصلا نمیخوام بدی و خودم میدم و بقیه پولشم بهت پس میدم و حتی بحث رو به طلاق کشوند

مقصر کیه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب طلایی که خریدید کجاست الان ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب قسطی که دادی را ازش پس بگیر والا همونم از دستت میده بعد با پولها خودت برو کم کم طلا بخر

چون مشخصه بهت نمیده این طلاا را فقط دعوا الکیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اصلا نخریده طلامگه طلافروشی صندوق امانت هست؟یا مگه میشه با فکتور طلا پس بگیری

بله بعصی طلافروشی ها امانت نگه میدارن .یا شما مثلا ۱۰۰ گرم طلا میخری اما طلا، فیزیکی دریافت نمیکنی .هرموقع خواستی میری ۱۰۰ گرم طلاتو بهت میده.

کیفت کوکه ها مگه میشه ادم طلا رو بده طلافروش نگه داره و فاکتورو اورد😁😁 اصلا به چه اعتمادی باید این حماقتو کرد چجور میشه ثابت کرد طلارو پیشش امانت گذاشتی و بهت تحویل نداده..

چی بگم ولی بنظرم فوقش طلاقت بده بهتر از اینه که الکی هرماه قسط و وام برای طلای که نیس پرداخت کنی حالا شایدم خونه مادرش گذاشته یا کلا نخریده