2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
یسنا جان به پای هم پیر شید ایشالا گفتم که به چشم شما زیباترینه و مهم هم همینه از نظر منم شوهرم زیبات ...

من بخاطر اینکه از تاپیک خوشم اومد و برام خنده دار بود و سرگرم شدم آخرش هم عکس گذاشتم .

نه اینکه خانوما بیاید متلک بار کنید 

البته که زیبایی معیار های زیادی داره.منم عاشششششق شوهرمم.به چشمم تکه تو دنیا فقط خواستم یکم شاد باشم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر اینکه از تاپیک خوشم اومد و برام خنده دار بود و سرگرم شدم آخرش هم عکس گذاشتم . نه اینکه خان ...

حذف نکردی چرا

مهم نیس برات

اگه میخوای گزارش بزنیم حذف شه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم واسه ظاهر شوهرم نمیخواستم قبولش کنم  بد نیست ولی اون چیزیم ک من میخواستم نبود هی بهم گفتن ...

واقعا 

منم اصلا از قیافه و حرف زدن ،راه رفتن،نشستن و مخصوصا خندیدنش خوشم نمی یومد

تو نامزدی عذاب میکشیدم تا مرز خود کشی هم رفتم 

ولی بعد ازدواج عاشقش شدم از بس که ماهه😍

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
وای شوهر خوشگل بدردنمیخوره بابابخدا قیافه عادی میشه مهم رفتاروکرداره خوسگلی خوب نیست شوهرمن قدبلندو ...

دقیقا مگ قراره بزاریم جلومون هی نگاش کنیم قراره بااخلاقش زندگی کنیم ن قیافش

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

منم شوهرم از نظر بقیه خوشگل نیس

ولی مهم نیس 

ولی اخلاقی داره ک بیا و ببین 😍

همش میگه فک نمیکردم دختر ب این خوشگلی بشه خانومم😎😎

منو میگه منو میگه😂😂😍😄😆

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐