2777
2789

نامزدم اولین یلداییمه

مادر شوهرم گفت جشن بگیرین اونم تو تالار منم ب خونواده گفتم موافقت نکردن

الان مادرشوهرم میگه خب پس برین خرید کنین(فقط لباس )

شوهرم گفت بهرحال چ جشن بگیرن چ نگیرن ما باید یلدایی ببریم برا خانومم

مادرشوهرم پیچوند گفت حالا تا اونموقع😐

ما رسم داریم خونواده دوماد کلا چ جشن باشع چ نباشه یلدایی میبرن برا عروس

چطوری بگم اینو ب مادرشوهرم؟!😐

ب شوهرم بگم فقط ؟

اخه ب شوهرم چطوری بگم ک سوتفاهم پیش نیاد؟!

دلم نمیخاد تا این حد خودمو کوچیک کنم ک حتی ی یلدایی نیارن واسم

میخام بگم رسممون اینه ولی نمیدونم چطوری بگم

میشه راهنمایی کنید لطفا

شَبْز

بگو عزیزم کی میریم خرید کنیم برای یلدا

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم نگو

چون امکان داره شما بگی و اونا نیارن این یعنی کوچیک کردی خودتو

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

مگه یلدایی برای بعد عقد نیست؟ من یبار به نامزدم گفتم گفت واسه بعد عقده ما تازه نامزدیم :/

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بگو عزیزم کی میریم خرید کنیم برای یلدا

خریدو ک خودش طفلی میگه بریم لباس برات بخرم

خودشم بهم گفت باید برات یلدایی بیاریم

ولی مامانش فک کنم میخاد با همون لباسا سر و تهشو هم بیاره

چون ما رسم داریم میوه و آجیل و ی هدیه و کیک و شیرینی و … اینطور چیزا میبرن برا عروس

شَبْز

یعنی چی که جشن تو تالار بگیرید برای یلدا؟والا سمت ما تا الان شب یلدا نرفتن تالار تا براشون هدیه بیار ...

والا نمیدونم از کدوم غار در اومده مادر شوهرم😂

شَبْز

خریدو ک خودش طفلی میگه بریم لباس برات بخرمخودشم بهم گفت باید برات یلدایی بیاریمولی مامانش فک کنم میخ ...

همسرت اگه می‌دونه اینارو خودش جور می‌کنه میده بیارن خانوادش 

خونتون سفره بندازید و فقط خانوادش دعوت کنید و به شوهرت بگو خریداتو زودتر بکنین که قبلش تزیین کنه بیاره برات و بگو میخوام عکساشو بزارم تو آلبوم نامزدیم و بعد عروسی به فامیلام یا کسی نشون بدم بگم شوهرم برام سنگ تموم گذاشته

بنظرم نگوچون امکان داره شما بگی و اونا نیارن این یعنی کوچیک کردی خودتو

اخه مادر شوهرم با پررویی برگشته میگه برید برا هم خرید کنید(ینی من از جیب پدرم برای شوهرم لباس بخرم)بعد نمیگه ک خودشون باید یلدایی بیارن

شَبْز