2777
2789

سلام.ممنون از اینکه اومدید.لطفا اگه در مورد سوالم اطلاعات دارید جواب بدید.ممنونم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اره باو شروع شده

ممنون.دوستم میگه هوا سرده شاید شروع نشده باشه.جمعه میخواستم برم گفتم نکنه شروع نشده باشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشریف بیاریدشروع شده

قربونت عزیزم😍😍

سلام ببخشید شما مرکز ابن سینا انجام دادید؟پیش کدوم دکتر رفتید؟انصاری پور خوبه؟یا کریمی؟

سلام من اونجا میرفتم مرکز خوبیه..پیش هر دو انجام دادم هر دوشون با تجربه هستند

سلام من اونجا میرفتم مرکز خوبیه..پیش هر دو انجام دادم هر دوشون با تجربه هستند

من خودم پیش مریمی رفتم یبار مثبت شد ک تو هفته ۸ سقط شد.

یبارم منفینمیدونم حالا عوض کنم برم پیش انصاری یا نه؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
من خودم پیش مریمی رفتم یبار مثبت شد ک تو هفته ۸ سقط شد. یبارم منفینمیدونم حالا عوض کنم برم پیش ا ...

من ایشون رو نمیشناسم ولی انصاری دکتر خوبیه

توروخدا برام دعا کن خیلی سختی کشیدم.

ان شاالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد

ان شاالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد

بعد اینکه من سه بار تا خالا پانکچر شدم. تا چند بار میتونم پانکچر شم چون هر دفعه دوتا جنین شده.

من خودم پیش مریمی رفتم یبار مثبت شد ک تو هفته ۸ سقط شد. یبارم منفینمیدونم حالا عوض کنم برم پیش ا ...

کریمی منظورمه.اشتباه تایپ شد

بعد اینکه من سه بار تا خالا پانکچر شدم. تا چند بار میتونم پانکچر شم چون هر دفعه دوتا جنین شده.

تا هر وقت تخمک باشه میشه پانکچر کرد.توکل به خدا .ان شاالله به زودی نتیجه میگیری