2777
2789
عنوان

زیباترین مهریه ای ک دارین و یا شنیدین 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معنوی بزار کمک مالی ب چندتا بچه بی بضاعت ... کاشت نهال.. و حفظ قران ویا کمک تو چندتا انجمن خیرین .. 

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
خانومای عزیز سکه هم مخام بنویسم اما مخام تعدادشون بیارم پایین  مخام علاوه بر سکه ی پیشنهاد خوش ...

مهریه من آینه و شعمدان ، یک جلد کلام الله مجید ، ۱۴ تا سکه و ۱۴ تا شاخه گل رز 

ولی دوست داشتم تهیه یک جهیزیه میذاشتم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
میشه خونه تعیین کنی حتی اگه در اون زمان نداشته باشه.. بعد که خرید به نامت میزنه و اونوقت تو محضر مین ...

اهان واقعا من گیج شدم 

شما تاحالا دیدی اینجوری مهر کرده باشه کسی عزیزدلم؟؟

معنوی بزار کمک مالی ب چندتا بچه بی بضاعت ... کاشت نهال.. و حفظ قران ویا کمک تو چندتا انجمن خیرین ..& ...

ممنون واسه نطرت خانوم خوش سلیقه 

ببخشید یه سوال سرپرستیو باید در طول زندگیمون برعهده بگیریم درسته؟

اهان واقعا من گیج شدم  شما تاحالا دیدی اینجوری مهر کرده باشه کسی عزیزدلم؟؟

آره دیدم البته از جزییاتش خبر ندارم..اما یه وقت سر راهت دفتر ازدواج دیدی خیلی راحت برو داخل و سوال کن.. با آگاهی کم و شک و تردید نمیتونی درست تصمیم بگیری

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
حفظ کامل دیوان حافظ😇😇😇

این خیلی خوبه عمرا اگه بتونه حفظ کنه😂😂😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤