2777
2789
عنوان

زیباترین مهریه ای ک دارین و یا شنیدین 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پات خدای نکرده به دادگاه باز بشه اونجا میفهمیی که مهریه هم پشتوانه زنه هم اهرم فشار برای طلاق.. ...

باز شده الان یه قسطشو گرفتم بعدی هم هفته ی دوم تیر میگیرم😈😈😈

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
😂😂😂😊 عاشقتممممم  😘😘😘😘😘😘😘😘😘

فداااااااات بشم من عشقمممم😍😍😍😍😍😍

من بیشتررررررر عاشقتممممم😘😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
وقتی پات خدای نکرده به دادگاه باز بشه اونجا میفهمیی که مهریه هم پشتوانه زنه هم اهرم فشار برای طلاق.. ...

موافقم. حتی غربیای متمدن هم یه شرط و شروط مالی میزارن موقع ازدواج بهش میگن marriage portion. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...

عزیزم این طرز فکرت درسته کاملا... اما تو ایران چاره ای نیست چون حقوق زن و مرد برابر نیست ... حتی خدا نکرده تو تقسیم ارث همسر هم سهم زن خیلی کمه حداقل اینطوری طبق قانون میتونه مهریه ش رو برداره و پشتوانه باشه البته خدا برای هیچ کس اون روز رو نخواد

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم مهریه فلسفه اش این نیس که شما گفتی. مهریه‌ مثل هدیه و نشونه محبت مرد به زنه. ازدواج که‌معامله ...

حرف شما درسته اگه دقت کرده باشی گفتم نظر شخصیم من اینطور فکر میکنم خودم یا درسته یا اشتباه 

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
عزیزم این طرز فکرت درسته کاملا... اما تو ایران چاره ای نیست چون حقوق زن و مرد برابر نیست ... حتی خدا ...

متاسفانه الان همه چی مادی شده

ممنون گلم واسه نظرت  ایشون خونه ندارن میشه بنویسم اولین خونه ای داشته باشیم یا ک خیر؟؟

به قول دوستمون ضمانت اجرابی نداره. چیزی که معلوم نیس وجود داشته باشه یا نه چجوری میخوای بگیری ازش؟ با یه مشاور حقوقی‌ مشورت کن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ازنظر شخصی من مهریه یعنی قیمت گذاشتن رو زن😠دقیقا مثل اینکه میخوای بری یه کالااز مغازه بخری با فروشن ...

زندگی که بخواد بخاطر ترس از مهریه ادامه داشته باشه همون بهتر ک نباشه  هزار نمونه هست از کسایی ک مهریه با تعدادسکه بالا دارن زندگی خوبی ندارنو اخرم رسیده به طلاق  مهریه فقط ی نماده اون چ ک زندگی رو‌حفظ می‌کنه اخلاق و درک و احترام متقابله

ممنون گلم واسه نظرت  ایشون خونه ندارن میشه بنویسم اولین خونه ای داشته باشیم یا ک خیر؟؟

میشه خونه تعیین کنی حتی اگه در اون زمان نداشته باشه.. بعد که خرید به نامت میزنه و اونوقت تو محضر مینویسین که مهریه رو گرفتین

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊