2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم نمیتونم با آدمای جدید دوستی یا رابطه ای حتی شروع کنم که هیچ حتی حرفم نمی‌زنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

فکر کنم افسرده شدیم:)

راستش من از سوم راهنمایی به بعدم اینجوری شدم قبلش دوست صمیمی داشتم ارتباط میگرفتم،ازوقتی بابام نزاشت برم مدرسه کلا نتونستم با هیچکس ارتباط بگیرم،اعتماد بنفسمم اومد پایین..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

راستش من از سوم راهنمایی به بعدم اینجوری شدم قبلش دوست صمیمی داشتم ارتباط میگرفتم،ازوقتی بابام نزاشت ...

عا پس مشکل تو همین اعتماد به نفسه نمیتونی الان به جوری درسو ادامه بدی ؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

عا پس مشکل تو همین اعتماد به نفسه نمیتونی الان به جوری درسو ادامه بدی ؟

حسش نیس دیگه رفتم ادامه بدم چند سال پیش،ولی باید از هفتم باز میخوندم که خوندم تا یازدهم،الان مشکلم درس نیس مشکلم اینه نمیتونم باکسی ارتباط بگیرم فقط خانوادم و همسرم همین،ن میتونم با کسی دوست شم ن چیزی.🫠

حسش نیس دیگه رفتم ادامه بدم چند سال پیش،ولی باید از هفتم باز میخوندم که خوندم تا یازدهم،الان مشکلم د ...

میفهمم منم مثل خودت بودم همش حس میکنم همه منو قضاوت میکنن و راجع بهم چی فکر میکنن اگه بخوام باهاشون صحبت کنم خیلی سخته اضطراب اجتماعی داریم 

میفهمم منم مثل خودت بودم همش حس میکنم همه منو قضاوت میکنن و راجع بهم چی فکر میکنن اگه بخوام باهاشون ...

وای دقیقا منم همین فکرو میکنم..

تا الانم نتونستم راه حلی پیدا کنم،باشگاهم میرفتم نمیتونستم با بقیه ارتباط بگیرم..

وای دقیقا منم همین فکرو میکنم..تا الانم نتونستم راه حلی پیدا کنم،باشگاهم میرفتم نمیتونستم با بقیه ار ...

تنها راهش اینه که با ترست روبرو بشی و کم کم کاری که ازشون خجالت میکشی و می‌ترسی رو انجام بدی خیلی آروم باید پیش بری یواش یواش عادت می‌کنی به صحبت کردن به نظر دادن 

همین نی نی سایت هم خیلی کمک می‌کنه اینکه تو هر بحثی میتونی نظر خودتو داشته باشی، زندگی واقعی هم همینه دیگه :)

تنها راهش اینه که با ترست روبرو بشی و کم کم کاری که ازشون خجالت میکشی و می‌ترسی رو انجام بدی خیلی آر ...

اینجاها نظر میدم دارم تمرین میکنم ،فعلا که خونم و شهر غریب هیجام نرفتم بعد فوت پدرشوهرم باشگاهمم نرفتم هنوز.

توام انجام میدی؟

موفق شدی؟

اینجاها نظر میدم دارم تمرین میکنم ،فعلا که خونم و شهر غریب هیجام نرفتم بعد فوت پدرشوهرم باشگاهمم نرف ...

اره من خیلی بهتر شده بودم به خاطر یه مشکلی که برام بوجود اومد چند وقت خونه نشین شدم و از همونه که افسرده شدم و دلم نمی‌خواد ارتباط بر قرار کنم ایشالا خوب بشم بازم میتونم 🙂🤍