2777
2789
عنوان

شما دخترتون تولد دعوت باشه

127 بازدید | 16 پست

تولد همکلاسیش ک بادهم دوستن چی میپوشین بهش.دختر من اولین باره تولد دعوت شده نمیدونم پیراهن اسپرت بپوشونم بهش یا پیراهن مجلسی؟از این طور طوریا؟؟پیراهن کوتاه داره ولی خیلی پف و طوریه...پیراهن بلند طوری هم داره ک اونم پفه.پیراهن اسپرت هم داره از اینایی ک کلاس و مهمونی و این چیزا میپوشن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا هیچوقت نمیتونم اجازه بدم فرزندم تا ی سنی که هنوز ب درک کامل از اطراف و مراقبت از خودش نرسیده، ب تولد یا مهمونی بدون حضور خودم یا پدرش بره!

اعتماد کردن خیلی سخته چون بچه ها امانتن

اگر از جایی ک میره مطمئنی بفرستش، اگر امکان داره و طرف بدش نمیاد خودتم باهاش برو

مسئولیت دختر بیشتر از پسره

لباس پوشیده تنش کن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
نمیدونم چرا هیچوقت نمیتونم اجازه بدم فرزندم تا ی سنی که هنوز ب درک کامل از اطراف و مراقبت از خودش نر ...

🙄🙄🙄🙄بی دعوت کجا بره یه سری بچه ان دور هم اینقدر ذهنتونو سیاه نکنید تو رو خدا

یادم نبود ۸ سالشه

عزیزم من دخترم بیرون همیشه شلوار پاش کردم شلوار گشاد 

ی مقدار ما بسته تریم 

تولدم نفرستادمش تاحالا

تناا اصلا نفرستش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم چرا هیچوقت نمیتونم اجازه بدم فرزندم تا ی سنی که هنوز ب درک کامل از اطراف و مراقبت از خودش نر ...

من دقیقا همینم تابستون دوستاش رو خونه دعوت کردم ولی هر دوست ی روز متفاوت بعد ک اونا خواستن دعوت کنن گفتم دخترم فعلا آمادگی تنهایی رفتن به جایی رو نداره و نفرستادم.ولی این دوستش از کلاسشوم فقط ۳ نفر رو دعوت کرده و اینا ی اکیپ ۴ نفره هستن ک خیلی همو دوست دارن بعد اونا برن  دخترم نره میدونم تو دلش میمونه و خاطره بدی تو ذهنش ثبت میشه...ممنون از راهنماییت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من دقیقا همینم تابستون دوستاش رو خونه دعوت کردم ولی هر دوست ی روز متفاوت بعد ک اونا خواستن دعوت کنن ...

بله باید بفرستیش باید یاد بگیره مستقل شه و چیزهای جدید یاد بگیره چرا باید تو دلش عقده بشه 

🙄🙄🙄🙄بی دعوت کجا بره یه سری بچه ان دور هم اینقدر ذهنتونو سیاه نکنید تو رو خدا

ذهنم سیاه نیست داره واقعیت جامعه رو میبینم

محافظت از فرزند تا سن ۱۵ سال به عهده والدینه و بعد اون اگر خوب تربیتش کرده باشی دیگه محاله گول بخوره یا تو دردسر بیوفته، خودش میتونه از خودش مراقبت کنه

گلم مگه هرجایی ک کسی دعوت بشه کاملا امنه؟؟ ی بزرگسال هم ممکنه پارتی یا مهمانی نامناسب دعوت بشه، ایا اونجا جای مناسبیه و تضمینی هست که اتفاقی براش پیش نیاد؟؟ نه اصلا

وقتی کسی میره مهمانی بدون حضور والدین، چنتا مورد خیلی مهمن

یک اینکه اون خانواده کاملا شناخته شده و مطمئن باشن

دو اینکه اگر بچه ها وارد سن بلوغ شدن، بهتره دو جنس مخالف کنار هم نباشن

من نه مذهبیم و نه ادم متحجر اما دارم تو جامعه کار میکنم بین همین مردم، پس محافظت از فرزند وظیفه پدر و مادره 

اگر اتفاقی بیوفته برای بچه از کوتاهی پدر و مادره و روح اسیب دیده بچه ب ندرت ترمیم میشه

جامعه پر از اتفاقات عجیب و غریبه 

من دقیقا همینم تابستون دوستاش رو خونه دعوت کردم ولی هر دوست ی روز متفاوت بعد ک اونا خواستن دعوت کنن ...

اگر میشناسیشون و خانواده خوبی هستن ک خیلی خوبه