2777
2789
عنوان

دخترای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو با هم فکر نکنم بشه.  یکیش آرومه

پس شايد اروم اول عمل بشه بهتر باشه 

باشد الگويي باشد برا اون شيطون خانوم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چه خاطره ای؟؟؟؟

پسر خالم عمل كرد بعدش هيچي نميتونست بخوره ابم ميخورد بالا مياورد و ميگفت انگار يچيزي تو گلومه  

حرفم نميزد دوسه روز بعد يهويي تب وحشتناك كرد و حال افتضاح بردن بيمارستان فهميدن بدنش به شدت عفونت كرده و يه عالمه امپول و اينا بعد داشت حرف ميزد كه ما متوجه شديم دهنش يه بوي خيليييييس وحشتناك ميده بلا تشبيه يچيزي مث بوي جسد كاملا متعفن بعد همينطور ك همه دورش بودن و مادرش داشت گريه ميكرد يهو اين بچه افتاد رو سرفه انقد سرفه سرفه سرفه يهو يچيز بزرگ از دهنش افتاد بيرون و فهميديم پرستار يه گلوله گاز خيلييي بزرگو داخل گلوش جا گذاشته بود 

يكماه طول كشيد تا بچه روبه راه شد

NObody dies a virgin , life fucks us all
پسر خالم عمل كرد بعدش هيچي نميتونست بخوره ابم ميخورد بالا مياورد و ميگفت انگار يچيزي تو گلومه   ...

واي بيچاره چ زجري☹️

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه خواهرشوهر من دوساله بود بيهوشش كردن به خاطر يه عمل مشكلي هم نداره الان

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خداروشکر. همینا هم ضعیف هستن با شربت اشتهاآور غذا میخورن.  هر طور شده باید عمل بشن

مثل پسر من دیگه علاوه بر لوزه سوم اون دوتا هم دوقلو بودن پشت هم راه بلعشو بسته بود غذا نمیرفت پایین بالا میاورد اشتها نداشت دایم انفولانزا بود زودم خوب شد بعد عمل . خیلی موثر بود تو قد ووزنش و غذاخوردنش