گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 641 عنوان جلسه آنلاین🤔 ممنون میشم اگه جوابم بدین 54 بازدید | 7 پست سلام بچه ها جلسه آنلاین در سایت lms پیام نور تصویری یا صوتی ؟ یعنی مثلا استاد خودش تصویری به ما درس بده بدون دیدن چهره ی دانشجویان فقط اسماشون مشخص میشه؟ قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️ 1404/08/30 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 641 خوب منظورت چیه دختر خوب؟جمله خبری هست تا پرسشی پرسشی ترم اولم این هفته جلسات آنلاین دارم میخوام بدونم جلسات تصویری هست؟ یعنی همه همدیگر رو میبینند چه استاد و چه دانشجویان ؟من از جلسات تصویری بدم میاد قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
amirmohammam عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 53 پرسشی ترم اولم این هفته جلسات آنلاین دارم میخوام بدونم جلسات تصویری هست یعنی همه همدیگر رو میبینند چ ... نه .شک نکن برای اینکه خود استادم تمرکز کن یکطرفه از طرفه استاد تصویر دارید
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 641 نه .شک نکن برای اینکه خود استادم تمرکز کن یکطرفه از طرفه استاد تصویر دارید متوجه نشدم منظورت تصویری فقط از طرف استاد و ما فقط گوش میدیم بدون اینکه مارو ببینه فقط اسمامون برای استاد میاد که کدوم در جلسه حاضره قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
amirmohammam عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 53 متوجه نشدم منظورت تصویری فقط از طرف استاد و ما فقط گوش میدیم بدون اینکه مارو ببینه فقط اسمامون برای ... من که تو گوگل میت و کروم کلا اینطور کلاس داشتیم
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 641 متوجه نشدم منظورت تصویری فقط از طرف استاد و ما فقط گوش میدیم بدون اینکه مارو ببینه فقط اسمامون برای ... اگه اینطور باشه خوبه قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️
گلی1404 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 641 من که تو گوگل میت و کروم کلا اینطور کلاس داشتیم خوبه قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️