2777
2789

سلام بچه ها 

جلسه آنلاین در سایت lms پیام نور تصویری یا صوتی ؟ 

یعنی مثلا استاد خودش تصویری به ما درس بده بدون دیدن چهره ی دانشجویان فقط اسماشون مشخص میشه؟

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

خوب منظورت چیه دختر خوب؟جمله خبری هست تا پرسشی

پرسشی 

ترم اولم این هفته جلسات آنلاین دارم میخوام بدونم جلسات تصویری هست؟ یعنی همه همدیگر رو میبینند چه استاد و چه دانشجویان ؟

من از جلسات تصویری بدم میاد

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسشی ترم اولم این هفته جلسات آنلاین دارم میخوام بدونم جلسات تصویری هست یعنی همه همدیگر رو میبینند چ ...

نه .شک نکن برای اینکه خود استادم تمرکز کن یکطرفه از طرفه استاد تصویر دارید

نه .شک نکن برای اینکه خود استادم تمرکز کن یکطرفه از طرفه استاد تصویر دارید

متوجه نشدم 

منظورت تصویری فقط از طرف استاد و ما فقط گوش میدیم بدون اینکه مارو ببینه 

فقط اسمامون برای استاد میاد که کدوم در جلسه حاضره

متوجه نشدم منظورت تصویری فقط از طرف استاد و ما فقط گوش میدیم بدون اینکه مارو ببینه فقط اسمامون برای ...

اگه اینطور باشه خوبه 

من که تو گوگل میت و کروم کلا اینطور کلاس داشتیم

خوبه