2777
2789
عنوان

خواستگار درینکی

951 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام

ی خواستگار برام اومده که از خلافاش که پرسیدم گفته اهل هیچی کاری( منظورش دختربازی بود) نیستم فقط درینک میخورم

شما با همچین افرادی سروکار داشتین وضعشون خیلی بده ؟ مثل معتاد ها میمونن؟ نمیدونم بخاطر این موضوع رد کنم یا نه خودمم از نزدیک برخورد نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخورم! به اندازه موردن که اعتیاد نیست.باید ببینی چقد میخوره.هفته ای یه بار.مهمانی به مهمانی.هرشب...و اینکه شما اصن خوشت میاد یا نه.شوهر من نمیخوره ولی با خوردن من مشکلی نداره

منم میخورم! به اندازه موردن که اعتیاد نیست.باید ببینی چقد میخوره.هفته ای یه بار.مهمانی به مهمانی.هرش ...

یعنی سوال کنم چقدر میخوره؟

اینکه مست میشه یا نه هم بپرسم؟

اها پرسیدم با دخترا گفت نه دوستام ممکنه دوستاشونو بیارن ولی من ندارم

حديث داريم كه دختر به مرد شرابخوار نديد،،، حالا خودت تصميم بگير

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ریسکه

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

خیلیا مشروب میخورن ولی اخلاق خوبی دارنو آدم شیفتشون میشه

خیلیا هم نماز و هزار تا کار واسه ریا ولی اخلاقو شعور کمشون حالتو به هم میزنه

خوبی بدی ادما به مشروب خوردن یا نخوردن نیست

با شمااااااام 😒
خیلیا مشروب میخورن ولی اخلاق خوبی دارنو آدم شیفتشون میشه خیلیا هم نماز و هزار تا کار واسه ریا ولی ا ...

میدونم این مورد ملاک بر اخلاق طرف نیست و دو مقوله جداست، من فقط اثرات مخربی که داره رو میخوام بدونم که واقعا منفیه یا نه

کسی از نزدیک درک کرده بهم بگه

میدونم این مورد ملاک بر اخلاق طرف نیست و دو مقوله جداست، من فقط اثرات مخربی که داره رو میخوام بدونم ...

اگه بهش معتاد شده باشه اره خیلی افتضاحه

ولی اگر فقط تو مهمونی یا هرازچندگاهی میخوره نه اثر بدی نداره

ازش سوال کن چقد مصرف می کنه

با شمااااااام 😒
میدونم این مورد ملاک بر اخلاق طرف نیست و دو مقوله جداست، من فقط اثرات مخربی که داره رو میخوام بدونم ...

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن،اگه کارای دیگه هم انجام بده چی؟

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
اگه بهش معتاد شده باشه اره خیلی افتضاحه ولی اگر فقط تو مهمونی یا هرازچندگاهی میخوره نه اثر بدی ندار ...

نپرسیدم ازش ولی فکر کنم ده بیست سالی باشه بخوره سنش بالاس

پوین مثبت هم داره ها ولی این موردش الان حساسم کرده

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن،اگه کارای دیگه هم انجام بده چی؟

بله درست میگین

قلیون هم گفت میکشم 

انچه خوبان همه دارند تو یکجا داری   

میگم بازم ویزگی اخلاقی خوب داره ولی خب این خودش سایه انداخته رو همش

بله درست میگین قلیون هم گفت میکشم  انچه خوبان همه دارند تو یکجا داری     میگم باز ...

میدونی چیه کسایی که اولش میگن ماهیچ کار نمیکنم بعدا گندش در میاد که چند مورد تو پروندشون هست،این از اول قلیون و درینکی رو لو داده خدا میدونه بقیش به کجا ختم بشه

انشاالله یه مورد خوب نصیبت بشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻