2777
2789

میدونم الان شرایط سخته میدونم گرونی بیداد میکنه ولی خدا وکیلی منم با کم خرج کردن تنها کمکی که از دستم بر بیاد میکنم در طی شبانه روز میاد خونه حرفی از کارگاهش نمیزنه یک اتفاقی که بیوفته من متوجه بشم میگه عه خانوم جان توم زیادی تو کارم دخالت میکنی سعی کردم دیگه از محیط کارگاهش یا کارش نپرسم به هر حال شوهرم تولیدی داره وبیشتر با خانوما سروکله میزنه قبلا حساس بودم و شکاک وقتی دیدم روحمو دارم ازار میدم رها کردم و بی اهمیت 

حالا شوهرم چند وقت میاد میگه وای خانوم بازار نیس همه میگن جنسات گرونه اگه نفروشم ضرر میلیاردی کردم 

من در طی روز بچها رو اعصابم هست حالا اینم میاد از کاراش بمن میگه من بخدا ادم بسیار جوشی هستم 

وقتی فک‌میکنم وای خدا اگه وضع بدتر بشه اگه نتونه 

فشار بچها فشار خونه الانم این از بازارش میگه گنجایش ندارم پرخوری عصبی پیدا کردم گاهی اوقات حوصله خودمو ندارم چه برسه بچها پریشونم

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حرفاشو بذار بزنه خیلی گوش نده من خودم اینجوری اموانمود میکنم گوش میدم ولی بپرسه چی گفتم نمیدون ...

اخه عزیزم هی به در بیخیالی میزنم باز حرفش اینه باز میگم اقا درست و حساب پیش برو اینکارو بکن اون کارو بکن میگه اه تو چه میفهمی

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧