2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80190 بازدید | 1302 پست
چقدر همدردیم منم پشت دستمو داغ کردم با هر کی مثل خودش

من کاملا بهت حق میدم 

پدرشوهرم به رحمت خدا رفته بود من خیلی کمک کردم از پیاز  خرد کردن تا.... بعد خواهر شوهر بزرگم برداشت جاریم بوسیدآخرای مراسم گفت دستت درد نکنه بعدم گفت مثل دختر بابام بودی در حالی که جاریم هیچ کمکی نکرد هیچی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جای ۵ تاتون خجالت کشیدم خوردید رفتید کنارررررر

من دوباره میشورم با یکی جارب هام اینسری با اون بودم بقیه رفتن نشستن اونم رفت سراغ سفره منم جا ظرفها بودم دیدم خواهرشوهر نمیاد هر چی صدا زدن منم رفتم نشستم

طبیعی من با این تاپیک بغض کردم،کاش من اونجا بودم خودم ظرفارو میشستم

دلسوزش من بودم ک دیگه نیستم خودشم میدونه چرا همرنگ بقیه شدم. جاریم از دروغ اومد یه حرغی بهش گفت اونم تو بازار باهام باصدای بلند بد حرف زد. دیگه منم اندازه بقیه هستم براشون

من کاملا بهت حق میدم پدرشوهرم به رحمت خدا رفته بود من خیلی کمک کردم از پیاز خرد کردن تا.... بعد خوا ...

خدمت زیادی میشه وظیفه لطف کردن زیاد هم دیگ به چشم نمیاد

خونه ی مادر منم همینه ..همیشه عروسهای بیشعورش میان میخورن میپاشن ..من وخواهرزاده هام میشوریم..همیشه ها....هردفعه هم میگم نکن مادر من ما کلفت اینهاییم مگه...میگه نمیتونم که پسرامو نبینم...کوفت حیفه جلوی همچین گوساله هایی بزاری ..نه که بخای دعوتشون کنی

کاش تو سهم من بودی❤️

ما دو تا جاری هستیم. من از بچگی اینطوری تربیت شده بودم که مامان خودم یا میزبانی که مهمونی خونه اش میرم، گارسون یا خدمتکار من نیستن و هر کسی باید اقلا ظرف غذاش رو از جلوی دستش جمع کنه.

رو همین حساب وقتی هم میرفتم خونه خانواده همسرم همیشه کمک می کردم. ولی جاریم مطلقا دست به سیاه و سفید نمیزد. یعنی حتی یک نمکدون از سر سفره جمع نمی کرد.

بعد از مدتی دیدم احترام جاریم تو خانواده همسرم بیشتره، بیشتر ازش حساب می برن، حتی به نفع اون بین ما تبعیض قائل میشن.

پیش خودم گفتم خلایق هرچه لایق! این کلفتی کردن ها حقتونه. لیاقتتون همینه!

البته باز هم نتونستم کمک نکنم ولی دیگه خیلی کمتر از قبل میرم و همزمان با جاریم هم نمیرم.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

گفتم ک چن بار انجام دادم دیگ انجام ندادم. مگه من اون همه ظرف و کثیف کردم

مادرشوهرتم برا یه عالمه ادم غذا درست کرده..برا خودش تنها که نبوده ...هر کسی در حد شعور خودش رفتار میکنه...اونها مث گاو میخورن میرن کنار ...چون اون رفتارو کرذن پس همه باید همین کارو کنن؟؟چقدر دلم سوخت برا مادر شوهرت..

کاش تو سهم من بودی❤️