2777
2789
بابام اولا میگفت ولش کن این دختر رو کردیش نوکر خودت و پسرات بذار زندگی کنه ولی مامانم آشوبی به پا می ...

بابات اگه پشتته کم کم یه بهانه جور کن یا درس بخون یا شاغل شو نصف روز خونه نباش 

اومدی خونه ام در حد همون اشپزی که گرسنه نمونی کار کن برای بقیه چیزا به بابات بگو نیروی کمی بگیره چون تو وقت نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت نشی چون همیشه در دسترسش هستی قدرتو نمیدونه پدر بزرگ من همیشه بابامو جلو همه تحقیر میکرد ...

نه ناراحت نمیشم دیگه عادت کردم ولی میدونی دختری رو که مادرش دوستش نداشته باشه هیچکس نداره 

یه بار به داداشم داشتم گله و شکایت میکردم و گریه میکردم گفت این کار هارو بکن که اگر روزی خدایی نکرده از دستش دادی همه روز هات نشه حسرت و غم منم میکنم ولی بعضی وقتا دخترای همسنم و میبینم که چقدر شاداب و بی مسئولیت هستن همه وجودم میشه حسرت اونا دارن زندگی میکنن نه منی که تا یه کلاس میخوام برم باید تموم تایم کلاس استرس کار های خونه رو داشته باشم بعدم مثل زن های متاهل بدو بدو بیام خونه تازه غذا رو کمک مامانم آماده کنم و سفره باز و جمع کنم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بابام اولا میگفت ولش کن این دختر رو کردیش نوکر خودت و پسرات بذار زندگی کنه ولی مامانم آشوبی به پا می ...

اهی عزیزم بابات بنده خدا چند تا داداش داری به نظرم یه کاری بیرون پیدا کن خیلی خونه نباشی یا شروع کن دانشگاه 

منم واقعاً فکر کن بعد چندین ماه دوری از شهری به شهر دیگه با دو تا بچه ی کوچیک که هنوز یک سال شونم نش ...

ما خیلی زود بزرگ شدیم و کسی برامون دل نسوزوند

بابات اگه پشتته کم کم یه بهانه جور کن یا درس بخون یا شاغل شو نصف روز خونه نباش اومدی خونه ام در حد ه ...

ان شاالله دارم زورمو میزنم که شاغل بشم اگر شاغل بشم وضع بهتر میشه خوبه خوب نمیشه ها ولی ببینه خونه نیستم یکم خودشو جمع و جور میکنه

مامان منم فوق العاده تنبله 

یعنی من از ۱۲سالگی ک فهمیدم چی هستم و کی هستم بار همه چی افتاد رو دوشم 

الانم ک چند ساله مریض اعصاب و روان شده

و ما بدبخت شدیم 

کار کردن برا ادمیزاد لازمه 

ادم تنبل کم کم افسرده و  زمین گیر میشه برا همینه ک میگم دعا کن سالم باشه دور از جونش مریض بشه بدبختی ۱۰۰ برابره

زشت بود آخه جلو خاله هام خیلی خجالت میکشیدم

اون که باید خجالت می‌کشید مادرت بوده نه تو اگه اون بار اون کار نمیکردی مامانت برا دفعه بعد یادش می افتاد از فردا شروع کن اول اتاق و لباس های جمع نکن بعدم خونه را جمع نکن فقط در حد غذا درست کردن و ظرف شستن کمکش کن 

ان شاالله دارم زورمو میزنم که شاغل بشم اگر شاغل بشم وضع بهتر میشه خوبه خوب نمیشه ها ولی ببینه خونه ن ...

برات از ته دل دعا میکنم خدا مزد زحمت هات بده یه جای خوب شاغل بشی یه بخت خوب هم بهت بده 

اهی عزیزم بابات بنده خدا چند تا داداش داری به نظرم یه کاری بیرون پیدا کن خیلی خونه نباشی یا شروع کن ...

خیلی وقته دنبالم شغلم ولی پیدا نمیکنم داداشم حالت یه آشنا پیدا کرده اون گفته میبرتم سر کار ان شاالله اگر بشه 

تصمیم گرفتم همین که رفتم سر کار و پول اومد تو جیبم برم اسم بنویسم واسه ارشد ،همه دخترا دارن پیشرفت می‌کنند ولی من شدم مثل یه زنه ۵۰ ساله که صبح تا شب خونه جمع و جور میکنه و میشوره و میسابه

خیلی وقته دنبالم شغلم ولی پیدا نمیکنم داداشم حالت یه آشنا پیدا کرده اون گفته میبرتم سر کار ان شاالله ...

خدا کمکت کنه اگه میتونی آنلاین شاپ بزن در آمد خوبی داره تو هم پشت کارت معلوم عالی هست اتاق خودت هم جداست سرت گرم گوشیت میشه خونه هم فراموش می‌کنی 

نه ناراحت نمیشم دیگه عادت کردم ولی میدونی دختری رو که مادرش دوستش نداشته باشه هیچکس نداره یه بار به ...

عزیزم بخدا خواهرشوهرم من کلا همین بود طوری که وقتی نامزد بودیم میومدم خودم معذب میشدم از اینکه اون سر پا بوده و‌اشپزی کرده و‌....

اما از یه جایی به بعد دوستاش گفته بودن بسه مال خودت باش

من برای کنکور میخوندم که اونم شروع کرد خوند و ارشد گرفت اخرای ارشد نامزد کرد و دفاع کرد و انقدری تو روز دفاع از همسرش تشکر کرد از بفیه نکرد همسر من براش خیلی زحمت کشیده بود خلاصه بگم بعد که ازدواج کرد پنج دقیقه از خونشون تا خونه ی مادرش راه بود اما کلا بعد ازدواج قید خانوادشو زد و الانم کلا کم میاد و بیادم کلا کار نمیکنه و دست به سیاه و سفید نمیزنه و انقدر بعد ازدواج عزیزدل مادرش شده که تا اون دخترش درخواست شام و دورهمی نده ماهارو دعوت نمیکنه

انشالله حداقل اخرش مال تو ام اینجوری ختم به خیر بشه