2777
2789
به نظرم اول باید علت این رفتارش رو پیدا کنی، بعد طبق اون تصمیم بگیری که چیکار کنی.البته کمک به والدی ...

باور کن نمیرم مثلا تو یه عروسی حواسم نبود داشتم اون وسط میرقصیدم رفتم تو اتاق پرو مثلا آرایشمو تجدید کنم دیدم لباساش زیر دست و پای بچه هاست دلم میخواست بشینم از دستش گریه کنم اومدم بهش گفتم مامان خجالت بکش چرا لباساتو جمع نمیکنی گفت تو که هستی من چرا جمع کنم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت راضی نیست ،همیشه میگه کاش دخترای مردم دخترم بودن تو هیچی بارت نیست کلا این حرف ورد زبونشه

عزیزم ناراحت نشی چون همیشه در دسترسش هستی قدرتو نمیدونه 

پدر بزرگ من همیشه بابامو جلو همه تحقیر میکرد 

در صورتی که وقتی با هم بودن خوب بودن 

خلاصه بابامم براش همه کار میکرد 

اما خب قدر نداشت 

تا اینکه پدربزرگم بستری شد بیمارستان بابام و عمو هام نوبتی مراقلت میکردن از بابا بزرگم و یه هفته بعد که مرخص شد بابام لگنش شکست و تا مدت ها خودش تو بستر بود

دیگه کاراش افتاده بود گردن عموهام 

پدربزرگم غصه ی بابامو خیلی میخورد 

خلاصه منظورم اینه تا دید بابام دیگه در دسترسش نیست فکر میکنم اونجا یکم قدرشو دونست 

کاش به خاله ات بگی با مادرت صحبت کنه خواهرا حرف همو خوب میفهمن یه سری اوقات واقعا انجام نده چون مادر ...

میدونی چی میگه؟میگه خالت راه و روش دختر داری رو بلد نیست

اینا یه بخش کوچیکشه خیلی چیزای دیگه هست ولی دختر خالم میبینم واقعا داره مثل دخترای مجرد زندگی میکنه ...

اتفاقا شما خیلی بهتر راه و رسم زندگی رو بلدی چون از بچگی خونه زندگی رو گردوندی خوشبحال مردی که شما خانم خونش بشی یه زن کامل و عاقل و زندگی جمع کن نصیبش شده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مثلاً میاد باهام درد و دل میکنه،من بهش راهکار میدم،عاطفی هم کمکش میکنم،مثل سنگ صبورتا به این لحظه از ...

آخ عزیزم بگردمت فقط به فکر خودشه

منو میگی واقعا متاسفم برات دخترم اونقدر زخمیه روحم دیگه همه چیز برام بی معناست فکرم پی کار نیست

ببخشید متوجه نشدن فکر کنم اشتباه ریپ زدید

میدونی چی میگه؟میگه خالت راه و روش دختر داری رو بلد نیست

معذرت میخوام مادرته اما این مادر به نظر میرسه خودشو زده به خواب و کسی که خودشو میزنه به خواب نمیشه بیدارش کرد 

من خودم احساس میکنم از وقتی بچه ی دومم اومده به بچه ی اولم خیلی وقت نمیذارم و اهمیت نمیدم یه لحظه مادرتو گفتی نمیدونم چرا فکر کردم ساید منم اینجوری بشم در اینده که همش از دخترم انتظار داشته باشم

این که شما به همه ی کارها مسلط باشی خیلی خوبه اما نه تا جایی که باعث اذیت و ناراحتی شما بشه

امیدوارم مادرت به خودش بیاد 

بگو باشه چشم🤣خودت لوسش کردی

اره شایدم خودم لوسش کردم ،خیلی باهام بده بخاطر اینکه عذابم نده با حرفاش این کار هارو میکنم

بدرک بذار خونه را گند بردار وقتی دیدی خونه خیلی کثیف شد زنگ بزن خاله یا کسی که مامانت رو در وایستی د ...

کجای کاری یکبار خونه نبودم خونه بهم ریخته درب و داغون خالم میخواسته بیاد خونمون مامانمم گفته بیاد بعد جور نشد که بیان اومدم خونه تعریف کرد گفتم خاک برسرم میخواستی بیان تو این اشغال دونی؟گفت اشکال نداره میومد یکم می‌نشست و میرفت

منم واقعاً فکر کن بعد چندین ماه دوری از شهری به شهر دیگه با دو تا بچه ی کوچیک که هنوز یک سال شونم نشده بود پاشدم برم خونه ی مادرم...وای تو راه فقط تصورم این بود وقتی برسیم غذا آماده هست چای دم کرده بوی غذا پیچیده و خونه مرتبه...رسیدم واااای افتضااااح بود حتی آشغالا رو از سر میز برنداشته بود بعد ۱۰ ساعت راه که کوبیدیم اومدیم من و شوهرم وایسادیم تمیز کردن خونه زیر و بم خونه رو پاک کردم و برگشتم خونه ی خودم...مادر من هیچ وقت علاقه به کار کردن تو خونه نداشت اصلاً انگار گروه خونیش به کارای خونه نمی خوره اما کار بیرون برعکس انجام میده و شاغله دو تا شغل برای خودش داره اما وضعیت خونه و زندگی افتصاح از وقتی بچه بودم همین بود و من واقعاً مادری کردم از کلاس سوم ۹ سالم که بود فهمیدم اینا همه کار خودم باید باشه و کسی گردن نمی گیره متاسفانه یادمه یه الف بچه راهنمایی بودم هم درس می خوندم هم خونه تکونی می کردم هم به کارای خودم می رسیدم بعد الان می بینم دخترا اون سن چه قدر رفتارشون بچگانه هست دلم برای خودم می سوزه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بابات چی میگه

بابام اولا میگفت ولش کن این دختر رو کردیش نوکر خودت و پسرات بذار زندگی کنه ولی مامانم آشوبی به پا میکرد که اون سرش نا پیدا که به تو ربطی نداره دخالت نکن

چند بارم بابام باهاش دعوا کرد سر من ولی فایده نداشت عوض نشد که هیچ بدترم شد اوضاع رو هم جوری کرد که همه ریخته بودن سر من که میخوای مامانو سکته بدی؟منم به بابام گفتم ول کن دیگه بهش نگو