2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر من با پنجاه و دو سال سن من و خواهرما دوست ندارم چون دختریم هرچی هم داره میده داداش کوچیکش و وقتی هم مشکل داشته باشه من و آبجی کوچیکه ام باید به دادش برسیم حتی تا حالا هم فقط یکبار رفته خونه دایی ام برای بار دوم اومده بره زن دایی ام گفته ما نیستم نیاید ولی الان خرج دانشگاه آبجی آخری ما نامیده با اینکه خودش کارمند آبجی مجبور کار کنه 

برا من یه مدل دیگه است،عوض اینکه اون پشتم باشه و حمایتم کنه،من اونو حمایت میکنم،درکت میکنم😔

بگردمت عزیزم مثلا چطوری ؟میشه یه نمونشو بگی 

من مثلا اگر کسی چیزی بگه و بگه دخترت گفت مامانم صد درصد حرف اونو باور میکنه و میگه راست میگه حرف منی که دخترشم رو اصلا باور نمیکنه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

عین مادرشوهر من که میگه بلد نیستم و تا خواهرشوهرم مجرد بود اون انجام کیداد از وقتی که متاهل شد با اینکه خونش نزدیکه اما کلا زیاد نمیاد خونه ی مادرش و اون یکی دخترش همیشه کاراشو انجام میده 

یه سری به من زنگ زد بیا پایین کمکم میخوام تشک بدوزم میدونستم دوخت و دوز بلد نیست رفتم 

بعد بهم گفت مثل اینایی که تشک درست میکنن بشین برام تشک درست کن منم سنم کم بود واقعا بلد نبودم

گفتم بلد نیستم گفت درست کن دیگه صبح دخترم داشت درست میکرد دیدم که داری نگاه میکنی یاد گرفتی

خلاصه دست به کار شدم بعد دو تا از دختراش اومدن نشسته بودن خوراکی میخوردن و من میدوختم همسرم اومد دید گفت وا تو چرا مگه بلدی مادرش گفت یاد میگیره 

خلاصه همسرم گفت بچای هله هوله خوردن پاشید کمک کنید دیگه یکیش اومد کمک

منظورم این بود میخواستم به مادرشوهرم بگم به دیدن باشه تو ام دیدی تو چرا از دخترت یاد نگرفتی 

خلاصه بعضیا خوب بلدن بگن بلد نیستن خودشون راحت کنن

تنبلا رو بقیه تنبل کردن

اره منم میرم خونه مامانم تنبل میشم دوست دارم بشینم و کارامو بسپرم بقیه انگار تو عمرم کار نکرده باشم ولی میام خونه خودمون دیگه مجبورم مثل فرفره کار میکنم کارای اضافه ترم انجام میدم😐🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به نظرم اول باید علت این رفتارش رو پیدا کنی، بعد طبق اون تصمیم بگیری که چیکار کنی.

البته کمک به والدین وظیفه هست و خیلیم خوبه،اما هر چیزی حد و حدود داره، ازطرفی هم هر کسی مسئولیت داره حداقل کارای شخصیش رو خودش انجام بده و درست هم انجام بده تا برای اطرافیان زحمت درست نکنه.پس علت و ریشه ی رفتارش رو پیدا کن و بعد تصمیم بگیر که به این کمک کردن ها ادامه بدی یا نه... 

کمک بکن ولی خب خودت هم خیلی زیادی حاضر و آماده ی انجام کار هستی.انقدر حاضر نباش...

وقتی کسی چیزی انداخت فوراً میری که برش بداری، نرو... 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

اینا یه بخش کوچیکشه خیلی چیزای دیگه هست ولی دختر خالم میبینم واقعا داره مثل دخترای مجرد زندگی میکنه ...

عزیزم درکت میکنم توم حق داری یک مدت نکن بهونه بیار منم تنبلم با این تاپیکت بهم فهموندی در آینده نزارم بچم مادرم بشه

عزیزم تو هم یه مدت اینکار را نکن از ده سالگی این کار را کردی عادت کرده

نمیکنه عزیزم ،چندین بار گفتم به من چه مگه من زن خونه هستم دست از سرم بردار ولی اونم هیچ کار نکرد هیچیییی اوضاع انقدر بد بود که خودم عقم گرفته بود دوباره دست به کار شدم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اینا یه بخش کوچیکشه خیلی چیزای دیگه هست ولی دختر خالم میبینم واقعا داره مثل دخترای مجرد زندگی میکنه ...

کاش به خاله ات بگی با مادرت صحبت کنه خواهرا حرف همو خوب میفهمن 

یه سری اوقات واقعا انجام نده چون مادرت اگه مجبور باشه خودش کاراشو میکنه 

بعد ازدواج شما میخواد چیکار کنه؟