2777
2789
دعا کن تنش سلامت باشه فقط بعضی ادما همیشه تنبلن و منتظرن بقیه کاراشونو انجام بدن شما هم تا یه زمانی ...

فکر بقیشم کرده میگه تورو شوهر نمیدم تا داداشات ازدواج کنن هروقت اونا رفتن تو ازدواج کن من کار نداشته باشم 

میدونی بعضی موقع ها میگه اگر ازدواج کردی باید سبزی بسته بندی کنی بیاری واسم من که بلد نیستم بابد خونتون نزدیک باشه کارامم بیای بکنی 

میبینی اینه زندگی من😔

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بگردمت عزیزم مثلا چطوری ؟میشه یه نمونشو بگی من مثلا اگر کسی چیزی بگه و بگه دخترت گفت مامانم صد درصد ...

مثلاً میاد باهام درد و دل میکنه،من بهش راهکار میدم،عاطفی هم کمکش میکنم،مثل سنگ صبور

تا به این لحظه ازم نپرسیده ک چ مشکلی با شوهرت داری،

زندگیت خوبه یا بد😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر شما بنده برگزیده خداست 😁خوشبحالش

هیچوقت راضی نیست ،همیشه میگه کاش دخترای مردم دخترم بودن تو هیچی بارت نیست 

کلا این حرف ورد زبونشه

اینا یه بخش کوچیکشه خیلی چیزای دیگه هست ولی دختر خالم میبینم واقعا داره مثل دخترای مجرد زندگی میکنه ...

منو میگی  

واقعا متاسفم برات دخترم اونقدر زخمیه روحم دیگه همه چیز برام بی معناست فکرم پی کار نیست

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

طفلی مامانم از سرکار میرسم میبینم سفره پهنه😍

ازم اجازه میگیره بره اتاقم بدون اجازه دست ب هیچیم نمیزنه 

کارم بکنم ب میل خودمه انجام بدم نمیگه نکن میاد پا ب پام کمک نکنم هم هیچی نمیگه حتی شده برام چایی هم میاره

نمیکنه عزیزم ،چندین بار گفتم به من چه مگه من زن خونه هستم دست از سرم بردار ولی اونم هیچ کار نکرد هیچ ...

بدرک بذار خونه را گند بردار وقتی دیدی خونه خیلی کثیف شد زنگ بزن خاله یا کسی که مامانت رو در وایستی داره بیاد خونه مامانت مجبور میشه مرتب کنه 

فکر بقیشم کرده میگه تورو شوهر نمیدم تا داداشات ازدواج کنن هروقت اونا رفتن تو ازدواج کن من کار نداشته ...

عزیزم این سری سبزی خواست بگو بیا بریم اماده بخریم این همه ادم اماده میخرن یکی ام شما سعی کن کم کم جایگزین پیدا کنی ماشالله سنت برای ازدواج خوبه

ببینه کاراشو نمیکنی کم کم به فکر میافته که تو باید ازدواج کنی

مثلا لباساشونو اتو نکن بده خشک شویی 

بعد اینکه به برادرات بگو خودتون لباس اتو کنید 

خدایی انصاف نیست بین دختر پسر این همه فرق بذاری

عین مادرشوهر من که میگه بلد نیستم و تا خواهرشوهرم مجرد بود اون انجام کیداد از وقتی که متاهل شد با ای ...

عجب آدم بیشعوریه لاقل میگفت دختراشم کمک کنند

منم این کار هارو میکنم ،تا قبل فوت برادرم فقط جمع و جور کردن خونه و ظرف شستن ،کار هارو بین هم تقسیم میکردیم اما الان مادرم دیگه دل و حوصله نداره همه کار ها با خودمه نوکرش هم هستم 

از خدا می‌خوام هیچ وقت داغ مادرم رو نبینم 

همیشه به خدا میگم الهی من زودتر بمیرم 

قدر مادرت رو بدون اسی همین که هستش و صداش تو خونه میپیچه‌ نعمته به خدا 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲