2777
2789

کسایی که نماز نمی خونن یا اعتقاد ندارن لطف کنید نظر ندین نمی خوام دعوا بشه ممنون 

من زمانی که 9 سالم شد و مدرسه برامون جشن تکلیف گرفت خوشم میومد نماز بخونم اما از اونجایی که پدر و مادرم نماز خون نبودن منم دیگه خیلی اهمیت ندادم 

تا اینکه چند سال بعد مادرم نماز خوندن رو شروع کرد منم فکر کنم 12 سالم بود دیگه تصمیم گرفتم کنار مامانم نماز بخونم و همین شد که عادت کردم اما بعدش مامانم سر داداشم باردار شد چون حالش بد میشد نماز رو کنار گذاشت ولی من هنوزم میخونم 

الان سوالم اینکه تکلیف اون سال هایی که نخوندم چی میشه؟ 

از یه روحانی پرسیدم گفت شما همین جوری به نماز پایبند باش خدا اون سال ها رو میبخشه

خدا کنه این جوری باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از ۸ سالگی شروع کردم چون که واقعا دوست داشتم

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

من ۹ و تا چند سال پیشم میخوندم ولی رها کردم

سر اینکه همش دوست داشتم لاک بزنم ولی باید پاک میکردم لجم گرفت مسخرس ولی خب دیگه نمیخونم و ناراحتم واقا

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

واقعا خدا اون سال ها رو میبخشه؟😍

منم مثل تو حدود یکی دو ماه بعد ۹ سالگی خوندم بعد کلا مسئولیتش برام سنگین بود نتونستم بخونم😂💔 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

من از ۱۲ سالگی

قبل اونم میخوندم ولی خب مرتب نه

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

من از ۹ سالگی شروع کردم ولی خب بچه بودم میدونم که دائم نمیخوندم ولی خب از چندسال بعدش همیشه خوندم 

با نظرم از یه مرجع دیگه بپرس مثلا هرروز یه نماز قضا بخونی خوبه 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

من از اول راهنمایی

خیلی کاهل نماز شدم جدیدا کاش یه راه حلی داشت انقدر سست نبودم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

۹ سالگی جشن تکلیف مثل همه شروع کردم کم کم شل کردم آخر وقت و هی شل و گیر داشت تا ۱۱ سالگی رفته رفته کاهل نماز شدم😐😔(نمی‌دونم پیش خودم چه فکری میکردم که نمیخوندم) تااااا ۱۵ سالگی خدا دوباره زد تو سرم نماز خون شدم اونم اول وقت😍😍