2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دولتیا خوبه. البته نیمه خصوصیه. ولی مهمتر دکترته که پیشنهاد میکنم با دقت خیلی زیاد انتخابش کنی چون خیلییییی خیلیییی زیاد دکتر زنان داره که مسلما همشون خوب نیستن.

راستش من ازش خوشم نمیاد رفتارشون جالب نیست تو فامیلامون چند نفر اونجا زایمان کردن یکی در میون راضی و ناراضی بودن. 

خیلیم شلوغه چون درمانگاه بزرگی داره و بیمارستانشم خیلی بزرگه.

میتونی بری از نزدیک ببینی خودت

کلا بیمارستان متوسطیه.  البته ته دلتو خالی نکنم!!!دوستم پرستار اونجا بود قبلا میگه بخش زایمانش خوبه،چند تا دکتر خیلی خوبم داره که باید تحقیق کنی پیداشون کنی.

مادر هستم و 
تو دولتیا خوبه. البته نیمه خصوصیه. ولی مهمتر دکترته که پیشنهاد میکنم با دقت خیلی زیاد انتخابش کنی چو ...

خيلي ممنون ، واقعا نميدونم كجا برم براي زايمان چون هزينه خصوصي ام نميتونم بدم 

خيلي ممنون ، واقعا نميدونم كجا برم براي زايمان چون هزينه خصوصي ام نميتونم بدم 

هیچ تضمینی وجود نداره که بیمارستان خصوصی خیلی بهتر از دولتی باشه! من شنیدم یکی تو بیمارستان خصوصی بهش آمپول اشتباه زدن، یکی دیگه بخاطر خطای بیمارستان سر یه سزارین ساده امبولی کرد و فوت شد و در مقابل دکترای خیلی خوبی که تو بیمارستانا ی دولتی همونجور کار میکنن که تو خصوصیا کار میکنن. بیمارستان مصطفی خمینی هم برای زایمان خیلی خوبه تعریفشو زیاد شنیدم من. بیمارستان مردم هم شلوغه اما اینم میگن بلوک زایمان و نوزادش خوبه.

بازم میگم مهمتر از بیمارستان دکتریه که میاد بالا سرت چه سزارین چه طبیعی.

فقط تو گزینه هات بوعلی و آرش نباشن که این دوتا واقعا افتضاحن اونم چون دانشجو میاد بالاسرت بخوای نخوای.

مادر هستم و 

عزیزم منم آخر 38 هفته هستم و بیمارستان الغدیر زایمان میکنم خیلی از آشناهامون اونجا زایمان کردن و خیلی راضی بودن من خودمم کلی دنبال بیمارستان گشتم تا اینجارو انتخاب کردم دکترمم فاطمه سلیمیان هست....با بیمه طبیعی 1200میگیره سزارین 2تومن البته شکم اول سزارین انجام نمیدن اگر طبیعی نتونی سزارین میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونجا پرونده تشكيل دادي ،دكترتو ميشناسي خوبه؟

آره 26هفتم بود تشکیل پرونده دادم دکترمم دکتر دخترعموم بود ک پیشش پارسال سزارین کرد و خیلی راضی بود منم تا الان ازش راضی ام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره 26هفتم بود تشکیل پرونده دادم دکترمم دکتر دخترعموم بود ک پیشش پارسال سزارین کرد و خیلی راضی بود م ...

ببخشيد عزيزم يه سوال ديگه ، شما ميري مطب پيشش يا بيمارستان ؟

ببخشيد عزيزم يه سوال ديگه ، شما ميري مطب پيشش يا بيمارستان ؟

نه همون بیمارستان شنبه ها بیمارستان هست هروقت خواستی بری چندروز قبلش زنگ بزن بیمارستان تلفنی نوبت بگیر که خیلی معطل نشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خيلي ممنون عزيزم ،لطف كردي 🙏

سلام عزیزم .شما دکتر خوب پیدا کردی تو الغدیر؟ من هنوز دکتر پیدا نکردم ولی یه دکتر خیلی خوب میخوامممم

میشه کمکم کنی

خدا جونم مرسی که پسر گلمو گذاشتی تو دلم .خودت مواظبش باش و صحیح و سالم به دنیا بیاد.زندگیم فقط همسرم حسین و پسرم آراز
سلام عزیزم .شما دکتر خوب پیدا کردی تو الغدیر؟ من هنوز دکتر پیدا نکردم ولی یه دکتر خیلی خوب میخوامممم ...

عزيزم من زايمان كردم ، نرفتم الغدير رفتم بيمارستان مردم پيش دكتر ايلخاني هم بيمارستانش خيلي تميز و رسيدگيش خوب بود هم از دكترم خيلي راضيم