2777
2789
عنوان

خواستگارم گیر داده عکس بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست
فكر كرده دوست دخترشيسعي كن بيشتر بشناسيش

حس میکنم خیلیییی بچست با اینکه از من ۸ سااال بزرگتره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

چند تا عکس پوشیده پروفایل تلگرام داشتم گفتم تلگراممو باز میکنم همونا رو ببین

خوبه 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس و خانواده ی خوبی ندارم این دوتا باعث میشه فک کنم همینم بعد ها دیگه پیدا نمیشه

دقیقا بلایی که خانواده و اعتماد به نفس داغون سر من آوردن نکن عزیزم خودتو بدبخت نکن من همین الانم دارم گریه میکنم تنهایی شرف داره به شریک بد

منم ی خواستگار داشتم چند سال پیش سه جلسه خودش و ننه و باباش و خواهراش دیده بودن بعد میگفت عکس بفرست خواهرام ببینن گفتم خواهرات که دیدن براش نفرستادم

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
دقیقا بلایی که خانواده و اعتماد به نفس داغون سر من آوردن نکن عزیزم خودتو بدبخت نکن من همین الانم دار ...

الهییی عزیزم

من نمیدونم دیگه با این چیکار کنم تا اینجا امیدواره بهش بله بدم

قراره بریم مشاوره امیدوارم مشاور بگه تناسب ندارید تموم شه 

من انقدر اعتماد به نفسم داغونه اگه همینم ردش کنم خودم بدون نظر مشاور بعدا تو تنهایی خودم میگم اشتباه کردم که ردش کردم کاش مشاور بگه متناسب نیستید

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

منم ی خواستگار داشتم چند سال پیش سه جلسه خودش و ننه و باباش و خواهراش دیده بودن بعد میگفت عکس بفرست ...

فک کرده من دوس دخترشم این

الهییی عزیزممن نمیدونم دیگه با این چیکار کنم تا اینجا امیدواره بهش بله بدمقراره بریم مشاوره امیدوارم ...

برا مشاوره رفتن بنظرم زوده

يكم ديگه باهم رفت و امد كنيد وقتي حس كردي مناسبه برو مشاور

وقتي حست ب سمت منفي باشه چ نيازي ب مشاوره هست

میگه دلم براتون تنگ شده یه عکس بذارم پروف بگم همونو ببین پوشیده باشه

خواستگاره چه دل تنگی ..از الان بهش رو نده از  در احساسی وارد شه و نگذاره رو ایراداتش فوکوس کنی و بندازتت تو تله ی احساسی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فک کرده من دوس دخترشم این

تایپیک هاتو در مورد این خواستکارت خوندم

ببین الان یه مشکل داری که کااااش ازدولج کنم!

بعد ازدولج با این مرد ۱۰۰ تا مشکل داری. مطمن باش

پس بهتره زودتر کنسل کنی

بعدشم این مسخره باگازی ها که عکس بفرست و میخواد دستتو بگیره رو نزن به حساب دوست داشتن.. مردا کلا همینن

فالله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین
خواستگاره چه دل تنگی ..از الان بهش رو نده از در احساسی وارد شه و نگذاره رو ایراداتش فوکوس کنی و بند ...

والا منم باور نمیکنم میگه دلتنگت شدم 

این جلسه اول نمیدونست من پزشکم وقتی فهمید دیگه ول نکرد حس میکنم