2777
2789
عنوان

خواستگارم گیر داده عکس بفرست

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 62 پست
یه تاپیک ازت خوندم اگه همون مهندسه هست با چیزی که تعریف کردی ۳۰ متر آسفالت رو ۶۰ متر ثبت کرده و پیچو ...

اعتماد به نفس و خانواده ی خوبی ندارم این دوتا باعث میشه فک کنم همینم بعد ها دیگه پیدا نمیشه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اعتماد به نفس و خانواده ی خوبی ندارم این دوتا باعث میشه فک کنم همینم بعد ها دیگه پیدا نمیشه

شما هنوز سنت پایینه هنوز کلی وقت داری تا موقعیت بهتری برات پیش بیاد 

عزیزم عجله برای ازدواج آدمو بدبخت میکنه اونوقت تا آخر عمر شاید حدود ۶۰ سال آدم عذاب میکشه 

اعتماد بنفسو میتونی از دید جامعه نسبت به خودت بگیری نه از خانواده 

تک الان داری آرزوی دیگران رو زندگی میکنی خیلی از پسرها هردوشون همسرشون پزشک باشه خیلی‌ها آرزوشون هست عروسی با موقعیت تو داشته باشن 

خدا رو چه دیدی شاید بیمارستانی مشغول به کار شدی که موقعیتی هم لول خودت بهت درخواست ازدواج بده 

خواهشا عجله نکن عزیزم حیفه زندگیت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اشتباه رو نکن من کردم 

دیگ مدام ازت عکس میخواد 

بگو ما ک دوست پسر دختر نیستیم که همو خیلی نتونیم ببینیم 

یا راهمون دور نیست 

هر موقع دوست داشتید حضوری همو ببینیم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
این اشتباه رو نکن من کردم دیگ مدام ازت عکس میخواد بگو ما ک دوست پسر دختر نیستیم که همو خیلی نتونیم ب ...

یه چندتا عکس تو تلگرام داشتم همونو گفتم برو ببین

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

سه در چهار بفرست😁

یه سه در چهار  چند روز پیش رفتم گرفتم اونو فرستادم براش

یه سه در چهار بفرستین واسش

چند تا عکس پوشیده پروفایل تلگرام داشتم گفتم تلگراممو باز میکنم همونا رو ببین