2777
2789

پس چرا الان دارن صدای لالایی خوندن مادر های شهید رو پخش میکنن 😑

اگه صدای زن حرومه باید کلا پخش نشه دیگه ولی اینا برای منافعشون استفاده میکنن....

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ما حرامه

برای اونا حلاله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

صدا و سیما نمیگه صدای زن حرامه 

علما میگم خوانندگی زن برای مرد نامحرم حرامه 

این دو را باید از هم تفکیک کرد 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم مادرای شهید فرق میکنه احساسشون فرق میکنه من ماری ندارم که شما اعتقاد داری یا نه ولی خودم رفتم سر مزار شون خانمی بودند پیر پیر خیلی پیر وقتی اشک می‌ریخت واسه پسرش آدم کباب میشد اینا با اون آزاد خوندن کلن مقایسه نکیند 

صدا و سیما نمیگه صدای زن حرامه علما میگم خوانندگی زن برای مرد نامحرم حرامه این دو را باید از هم تفکی ...

شنیدنش توسط نامحرم حرامه

خب صدای اواز خوندن مادر شهید رو هم نامحرم میشنوه دیگه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کی گفته صدای زن حرامه؟ 

تو اسلام آواز خوندن زن حرامه 

که اونم اگر تک خوانی مباشه اشکالی نداره 

یعنی اگه یه گروه خانم بخونن یا یک خانم همزمان با اقایون بخونه اشکال شرعی نداره 

لالایی هم بیشتر حالت دیکلمه یا متن رو وزین خوندن داره با اواز متفاوته 

هرچند من ویدیویی ک‌میگید و ندیدم اگه حالت اواز داره بله اشکال داشته پخش کردنش 

عزیزم مادرای شهید فرق میکنه احساسشون فرق میکنه من ماری ندارم که شما اعتقاد داری یا نه ولی خودم رفتم ...

شهدا حسابشون از همه جداست

ولی چیزی که حرامه

حرامه

ربطی نداره واقعا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کی گفته صدای زن حرامه؟ تو اسلام آواز خوندن زن حرامه که اونم اگر تک خوانی مباشه اشکالی نداره یعنی اگه ...

زنه داشت با حالت آواز و تحریر میخوند خب چه فرقی داره چرا مادر های شهید میتونن بخونن مردم عادی نمیتونن؟😐

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

شنیدنش توسط نامحرم حرامهخب صدای اواز خوندن مادر شهید رو هم نامحرم میشنوه دیگه

البته گوش دادن صدای خوانندگی زن نامحرم حرامه 

گوش دادن با شنیدن فرق میکنه 

و گوش جان دادن با گوش دادن فرق میکنه 

هر کدوم معنایی داره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد