2777
2789
عنوان

مگه صدا و سیما نمیگن آواز خوندن زن حرامه❓️🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 41 پست
البته گوش دادن صدای خوانندگی زن نامحرم حرامه گوش دادن با شنیدن فرق میکنه و گوش جان دادن با گوش دادن ...

وا

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

البته گوش دادن صدای خوانندگی زن نامحرم حرامه گوش دادن با شنیدن فرق میکنه و گوش جان دادن با گوش دادن ...

😐😐🤣🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکرکنم از وقتی الناز شاکردوست در نقش مرد رقصید دیگه قفل بقیه درا باز شد

ولی کلا لالایی که ی زمزمه هس بیس دار و شیش و هشتی نیس ک

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

کی گفته صدای زن حرامه؟ تو اسلام آواز خوندن زن حرامه که اونم اگر تک خوانی مباشه اشکالی نداره یعنی اگه ...

احنست ضمن اینکه اگه عرف متشرعه بگن که این آواز حرام نیست حرام نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کی گفته صدای زن حرامه؟ تو اسلام آواز خوندن زن حرامه که اونم اگر تک خوانی مباشه اشکالی نداره یعنی اگه ...

لالایی آوازه

هم کلام و متن داره هم آهنگینه

اصلا تحقیقاتی هست که میگه همین لالایی مادرها اولین شکل از آوازِ امروزی بوده.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
وا

یکی داره حرف میزنه کتار شما شما صداشو میشنوی 

یکی داره حرف میزنه شما به صداش گوش میدی ببینی چی میگه 

یکی داره حرف میزنه شما به حرفاش گوش جان می‌سپاری که دقیق ببینی چی میگه و ازش بهره میگیری 

این سه تا یکی هستن؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

زنه داشت با حالت آواز و تحریر میخوند خب چه فرقی داره چرا مادر های شهید میتونن بخونن مردم عادی نمیتون ...

میگم که من ندیدم اون ویدیو رو 

اگه اینطوریه که میگید بله اشکال داشته 

هیچی حماقت .‌مسخرمون کردن 

یه سری قوانین وضع کردن ولی ادمایی که اوردن سر کار اعتقادی به اون قوانین ندارن واسه همین یه وقتایی همچین گاف هایی ازشون درز میکنه

خیلیاشم صداش درمیاد مردم و قشر مذهبی اعتراض میکنن 

واگرنه تو محضر خدا مادر شهید و غیر شهید نداریم گناه گناهه

عزیزم دیگه این کلاه شرعیه دارید میزاریدا 😅😂

یعنی اگه یه مردی با گوشه جان صدایه یه خانم خواننده رو گوش بده که ازش برداشت معنوی  بکنه دیگه اشکال نداره؟! از کجا اوردید اینو اصلا 

عزیزم دیگه این کلاه شرعیه دارید میزاریدا 😅😂یعنی اگه یه مردی با گوشه جان صدایه یه خانم خواننده رو گ ...

بحث خوانندگی نبود 

شنیدن 

گوش دادن 

گوش جان رو بصورت کلی توضیح دادم 

عزیزم مادرای شهید فرق میکنه احساسشون فرق میکنه من ماری ندارم که شما اعتقاد داری یا نه ولی خودم رفتم ...

چربطی من شنیدم صوت قران هم اگه خیلی قشنگ باشه واسه زن جلوی نا محرم حرامه.فتوا میدین از خودتون

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

از این همه تفسیر خسته نمیشین؟

از وقتی اینستاگرام اومد به دنبالش خیلی چیزا رفت و این تقصیر من نیست😊

بچه ها بحث نکنین 

اون مادری که به خاطر خاک و وطن و این ک چشم کسی به ما و خواهر و مادرمون نیفته عزیزدلشو داده و تیکه پاره تحویل گرفته

خیلی بی انصافیه الان به خاطر ی لالایی خوندن ما بیایم براش گارد بگیریم و بگیم داره حقمونو میخوره 

شما الان بازیگرا رو ببینین بازیگرای زن تو هر مراسم فرش قرمز یا حتی جشنواره های داخلی تو خود تهران هرجا میرن هر پوششی میخوان دارن ولی اون پوششو ی فرد عادی رندوم داشته باشه گیر میدن

خب چرا به بازیگرای زن گیر نمیدن به ی دختر رندوم توخیابون که اومده پیاده روی گیر میدن؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

لالایی را که قبلا هم پخش می کرد برای برنامه خواب کودک😐

مجری زن هم از ابتدا بود تو صدا و سیما

خوانندگی زن گفتن حرام هست که اونم علما گفتن و البته خوانندگی و آوازه خوانی با لالایی مادر قابل تفکیک هست.