2777
2789
عنوان

اومدیم مهمونی همش توگوش هم چیزمیگفتن 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 22 پست
نه متنفرم ازش

عزیزم تو هم مثل بی فرهنگا سر به سرشون میذاشتی یعنی مثل خودشون میگفتی چرا بچه نیاوردی پس..

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم تو هم مثل بی فرهنگا سر به سرشون میذاشتی یعنی مثل خودشون میگفتی چرا بچه نیاوردی پس..

باورکن شعورم بهم اجازه نمیده این شکلی باشم

موندم اگه ما آدمیم ایناچین اگه اینا آدمن ماچی هستیم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدا از این آدمها چیزایی دیدم که دیگه تو آینه نگاه میکنم خودمو نمیشناسم این رفتارها که چیزی نیست

خدا نکنه یه وقت سرت رو بلند کنی ببینی نه برادرهات رو میشناسی نه خواهر و نه بقیه نزدیکانت

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

دقیقا دخترخاله های منم ‌عید همینکارو کردن بامن و با تمام وجودم حس میکنم 

منم مثل خودت تک فرزندم 

بعد من چون خواهر ندارم اونا در گوش هم حرف میزدن و می خنذیدن و هی ابجی ابجی میکردن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

فقط من بمیرم برای امضات

واقعا بغض کردم

خدا بیامرزه عزیزم

با انبیا هم نشین باشن

خدا بهتون صبر بده💔

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

فقط من بمیرم برای امضاتواقعا بغض کردمخدا بیامرزه عزیزمبا انبیا هم نشین باشنخدا بهتون صبر بده💔

خدانکنه قشنگم ممنونم:)) 💔

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛