2777
2789

من ازاین کاربدم میادو خودمم متنفرم که این کارو وقتی مهمون خونمونه بکنم یابرم جایی بکنن.. 

اومدم خونه دخترخالم برای اولین بار(دوسال ازدواج کرده) باخالم همش سرشون توی گوش هم بودوخندیدن نه ی بارنه دوبارچندین بار!! 

سه بارفقط هی رفتن تواتاق چقدرتوگوشی حرف میزنن

این رفتارواقعا ناراحتم کرد😑💔

اینم بگم این خالم کلاتوموداینکه پز زندگی دخترشوبده

خیلی بده حسم امیدوارم زودترفردابشه وبریم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

پاشو برو یک جا دیگه بشین 

خیلی حرکت زشتیه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم.

کاش اینجوری نبودن فرهنگ بشه.

خاله ات نوه هم داره؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

حق داری 

منم بدم‌میاد از این حرکت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

پاشو برو یک جا دیگه بشین خیلی حرکت زشتیه

بدبختی ما سه ساعت راه اومدیم که بیایم اینجا وکسیونداریم این نزدیکیا

بدتراینکه فردا میره مهمونی علنن بارهاتکرارش کردیعنی چی یعنی فردابرین حالاماخودمونم قطعامیرفتیم اصن وعضیا

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

خودتو ناراحت نکن واقعا خیلی عصاب خوردی داره ولی مشخصه بیشعور بودن عزیزم.

خیلی زیادخیلی زیاد

یا توگوش مامانش چیز میگه پوزخندمیزنن یا اجیش

متاسفم براشون مامانم انقد اصرار داشت بیادحقشه حالا

بدبختی ما سه ساعت راه اومدیم که بیایم اینجا وکسیونداریم این نزدیکیابدتراینکه فردا میره مهمونی علنن ب ...

عزیزم جایی که احترامتونو ندارن نرو 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

عزیزم.کاش اینجوری نبودن فرهنگ بشه.خاله ات نوه هم داره؟

نه متنفرم ازش

عزیزم جایی که احترامتونو ندارن نرو

بار اولمه خبرمرگم

البته بارآخرمم شد

بار اولمه خبرمرگمالبته بارآخرمم شد

خدانکنه عزیزم پیش میاد مهم اینه درس عبرت بشه