2777
2789

واسه عصب کشی🤕خیلی درد میکنه دیروز رفتم دکتر عکس گرفتم گفت کار تخصصیه من انجام نمیدم🤦🏻‍♀️

شنبه صبح زنگ بزنم وقت میدن همون روز؟ 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

بستگی داره وقت داره یانه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بعدشم بری معمولن دارو میده بخوری تا نوبت بشه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره وقت داره یانه

دکتر خوبی هم هست 😭کار بقیه دکترا هم نمیدونم چطوره اخه تحمل درد کشیدنم ندارم

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

بعدشم بری معمولن دارو میده بخوری تا نوبت بشه

دارو ک خودم دارم میخورم ولی اثر نداره

دکتر خوبی هم هست 😭کار بقیه دکترا هم نمیدونم چطوره اخه تحمل درد کشیدنم ندارم

پس اگ خیلی درد داری اصرار کن بهش شاید ی مریض نیاد نوبتش ب تو برسه 

باید بشینی در هرصورت 

اگر تهرانی بیمارستان دندانپزشکی شبانه روزی شهید شکری کنار بیمارستان بقیت الله سمت شیخ بهایی عالیه تل ...

عزیز هزینه هاش چجوریه

کدوم سمت تهران

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
عزیز هزینه هاش چجوریهکدوم سمت تهران

هزینه هاش دولتیه و بسیار تر وتمیز و پیشرفته هست‌. خیابان شیخ بهایی. گوگل سرچ کنید دندانپزشکی شهید شکری.نزدیک میدان ونک میشه.کنار بیمارستان بقیت اله. حرف نداره

اگر تهرانی بیمارستان دندانپزشکی شبانه روزی شهید شکری کنار بیمارستان بقیت الله سمت شیخ بهایی عالیه تل ...

دکتراش خوبن؟ 

چندبار رفتم دکتراش خیلی خوب و دقیق و عالی بودن

اخه عصب کشی حساسه🤦🏻‍♀️

هزینه هاش دولتیه و بسیار تر وتمیز و پیشرفته هست‌. خیابان شیخ بهایی. گوگل سرچ کنید دندانپزشکی شهید شک ...

ممنون عزیزدلم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...