2777
2789

یکدفعه ای تیر ام میزنه

بعدشم قبلن صبح ها درد میکرد ولی خوب میشد امشب میگیره ول میکنه یکدفعه جنین ام خودش سفت میکنه و درد میگیره تموم شکمم

برم بیمارستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنین جنین چیه راه انداختی داری زایمان میکنی بچه اسنه جنینداهاتی

خدایی یک دور دیگه نظرتو بخون خودت. شما زنی و با هم جنس خودت اینجور حرف میزنی؟؟ واقعا متاسفم

داره میگه ۸ ماهه. ۸ ماه ک موقع زایمان نیست

جنین جنین چیه راه انداختی داری زایمان میکنی بچه اسنه جنینداهاتی

اگه دلتو شکستم منو ببخش نمیدونم چرا حس میکنم دلتو شکستم 

حلالم کن

تونستی دعام کن دخترم دنیا اومد ولی حتی نتونستم بغلش بگیرم 

اگه دلتو شکستم منو ببخش نمیدونم چرا حس میکنم دلتو شکستم حلالم کنتونستی دعام کن دخترم دنیا اومد ولی ح ...

ببین من به زبون خیلی تلخ بهت گفتم که بفهمی فقط رو خودت کار کنی نه دیگر آدم ها منتها ازونجایی که مقاومت کردی مجبور شدم شدید تر بهت بگم که بازم با من دعوا داشتی 

ولی من همش با دلسوزی گفتم ولی خب نه نگران نباش من اصلا ازت ناراحت نیستم

مثلا یادته بارها گفتم بابا زیاد خوردن ربطی نداره اصلا به وزن بچه 

ولی گوش نکردی

یا گفتم چیزای بدرد نخور بخوری فقط به خودت آسیب میزنه باز گوش نکردی

حالا الان زایمان کردی؟ مبارک باشه 🎀 . دخترت به تو رفت یا باباش؟ نمیدونی چه شکلیه تقریبا.... منم ۸ ماهه بدنیا اومدم راستی خیلیم شر و شیطون و سالم بودم غصه نخور ۳ کیلو بودم کلا. 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

ببین من به زبون خیلی تلخ بهت گفتم که بفهمی فقط رو خودت کار کنی نه دیگر آدم ها منتها ازونجایی که مقاو ...

ببخشید نمیدونم چرا از اون شب زایمان یاد تو افتادم احساس کردم حق و ناس گردنم داری 

به مامانم رفته وزنش ۲۴۰۰ 

گفتن باید ببرید معاینه چشم دستام داره میلرزه آخه من اصلا چشم باز ندیدم دخترمو میگم نکنه مشکلی باشه 

راستی خود من ۸ ماه دنیا اومدم داداشم ۷ ولب دوتامون هم سالم

ببخشید نمیدونم چرا از اون شب زایمان یاد تو افتادم احساس کردم حق و ناس گردنم داری به مامانم رفته وزنش ...

وا بیخیال بابا ببین این نفرین و اینا کلا چرت و پرته بریز بره کلا.

هرکیم هرکس و نفرین کرد کلا به خودش برمیگرده 

پس خیالت راحت من فقط ازت حرصم میگرفت که نادون بازی درمیاوردی مخصوصا اینکه ناز شوهرت و میکشیدی

اخی عزیزم چه شکلیه مامانت ؟ مشکی بور سبزس روشنه

ببین من بهت قول میدم همه چیز اوکیه خاله خودم پر از مشکل قلبی و کبدی بود و چندبار سقط جنین داشت دکتر گفت حامله شدی معجزس بچشم الان سالمه سالمه فقط اونم از سینش شیر نمیومد اصن بااینکه سینه هاش خیلی بزرگ شد شیر خشک داد توام شیر خشک خوب بوده

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

وا بیخیال بابا ببین این نفرین و اینا کلا چرت و پرته بریز بره کلا.هرکیم هرکس و نفرین کرد کلا به خودش ...

میگم گناهه شیر خشک بدم از الان آخه نارس ام هست دکتر میگفت هیچی مثل شیر خودت براش مقوی نیست