2777
2789

چرا بعضی استارترا نه جوابتو میدن نه لایک میکنن بابا طرف احترام گذاشته اومده تو تاپیکت نظر داده خو میمیری لایک بزنی یا جوابشو بدی ؟

خیلی زورم میاد ده خط واسه یکی تایپ کردم راهنماییش کردم واسه بیماریش  نه لایکی نه ریپی!!!

حالا جواب چند تارو داد بعد پست من 😭رفتم پاکش کنم از دق نشد نتم حرومش🤬

شعور نداشت یه لایک بزنه گشاد 👊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید تلفنش زنگ خورده یا کاری پیش اومد عیبی نداره تو لطف خودتو کردی به دل نگیر برای منم پیش اومده و اصلا پشیمون نیستم از اینکه راهنماییش کردم لایک نکرده یا جواب نداده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

مگه میشه نبینه اعلان می‌ره براش

منم باهات موافقم حرفت منطقیه بالاخره اون تایپک زده و از ما نظر خواسته

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

شاید تلفنش زنگ خورده یا کاری پیش اومد عیبی نداره تو لطف خودتو کردی به دل نگیر برای منم پیش اومده و ا ...

فرداش که دیده میتونست یه لایک خشک و خالی بزنه 

نه اینا ادب و نزاکت حالیشون نی 

خودشیفته ها این مدلی هستند عزیزم.جاری بنده هم این مدلیه

جاریتون هم تو نی نی سایته؟

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

فرداش که دیده میتونست یه لایک خشک و خالی بزنه نه اینا ادب و نزاکت حالیشون نی

میفهمم چی میگی حقم داری ولی خب چه میشه کرد خیلیا اینجورین منم حس میکنم ادب ندارن 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند