2777
2789

دختر خودم نیست 

دختر یکی از دوستامه و نهایتا پونصد الی یه تومن بیشتر نشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بسته نوار  بهترین چیزی که به دردش میخوره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

کیسه اب گرم

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

نواربهداشتی 😅

اتفاقا اینم می‌خوام بذارم تو پک هدیه ها😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

هدیه هم میدن؟ چه جالب من نمیدونستم ! همون پول خوبه

نه ولی دوست دارم بهش بدم تو سنی هست که به توجه نیاز داره و مادرش هم تازگیا فوت شده 🥲