2777
2789
عنوان

به دختر نوجوانی که تازه پریود شده چی هدیه بدم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
😐😐😐😐😐خدا وکیلی اینو مد نکنین

مادرش تازگیا فوت شده به توجه نیاز و خیلی هم برام عزیزه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

عزیزم چه کار قشنگی🌹 من یک سری چیز مینویسم خودتون ببینید کدومو دوست داره مثلا کتاب،گارد گوشی، لباس، هدفون، کوله پشتی های فانتری، ساعت، عطر، مثلا اگر هنریه بسته مدادرنگی برند یا ابرنگ برند. یا پک محصولات مراقبت پوستی با توجه به اینکه تو سن بلوغ میتونه براش مفید باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چه کار قشنگی🌹 من یک سری چیز مینویسم خودتون ببینید کدومو دوست داره مثلا کتاب،گارد گوشی، لباس، ...

مرسی عزیزم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چند سالشه؟

یک جعبه هدیه خوشگل بگیر

توشو ازین پوشال رنگی رنگیا بریز

یه شکلات تخته ای

یه کیسه آبگرم ازین گوگولیا

جوراب پشمالوی گوگولی

کرم دست ویث یو 

ماسک ورقه ای

و میزان قابل توجهی پاستیل و خوراکی

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چند سالشه؟یک جعبه هدیه خوشگل بگیرتوشو ازین پوشال رنگی رنگیا بریزیه شکلات تخته اییه کیسه آبگرم ازین گ ...

دوازده سالشه 

مرسی عزیزم از پیشنهادت

چند سالشه؟یک جعبه هدیه خوشگل بگیرتوشو ازین پوشال رنگی رنگیا بریزیه شکلات تخته اییه کیسه آبگرم ازین گ ...

حالا انگاری شاخ قول رو شکسته

والا زمان ما اگه از این قرتی بازیا بود  

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

حالا انگاری شاخ قول رو شکستهوالا زمان ما اگه از این قرتی بازیا بود

اتفاقا خیلی اتفاق خاصیه

یعنی از این به بعد دنیاش کم کم از کودکی خارج میشه و باید ماهی یه بار درد زنانگی که اندازه شکستن شاخ قول سخته رو داشته باشه.

با کم ارزش نشون دادن این موضوع ، خودتونو قوی نشون نمیدین عزیزم.

خداروشکر که مردم الان آگاه تر شدن و به دردهایی که یه دختر از سن کم باید بکشه اهمیت میدن.

کاش زمان شما هم این اتفاق میفتاد.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️