2777
2789
عنوان

خانوادم معتادن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 35 پست
خب اونا چرا برای من هیچ کاری نمیکنن من الان دندونم دردم می‌کنه پول دکتر ندارم با کلی مسکن و قرص دارم ...

همه توقعات بجا و درست ...

ولی شرایط خانوادت فرق داره خاص هستن 

باید خودتو طبق شرایطی که داری بسنجی خودتو با کسی مقایسه نکن 

باید کمرتو ببندی بخاطرشون و از احدی توقعی نداشته باشی مستقل شو قوی باش بخای به نق زدم ادامه بدی چن سال دیگه بیشتر گرفتار میشی گرفتار تجاوز شوهر معتاد افسردگی خودکشی و ... سفت و سخت تلاش کن درس بخون توی مسیر خدا کمکت میکنه اگه نیت پاکتو ببینه .... به کسی اعتماد نکن منظورم پسره ۱۰۰درصد ازت سواستفاده میکنه چون میدونم محبت ندیدی هیچوقت فراموش نکن نصیحتمو گولشونو نخور 

قانونی کسی که معلولیت داره باید تحت پوشش باشه به خاطر هزینه های درمان

نه بابام این حرف هارو نمیفهمه مامانم خیلی احمقه اصلا حق و حقوقش نمیدونه یه عمر حاظر نبود از بابام طلاق بگیره بعد الان میخواد طلاق بگیره دیگه نه طلا داره نه هیچی نه آینده ای الآنم چندساله مشکل ادراری داره هیچکس دکتر نمیبرتش بابام قبول نمیکنه اختیار ادرارشو هم ندارد 

و بچه ها زخم بستر دارن 

و من از این خانواده بدم میاد ۴سال ندیدمشون ولی خونه مادربزرگمم اونم که فامیلشونه دیگه خب کلا دوست ندارم این خانواده و فامیلشون و همشونو

هنوزم ازدواج نکردم وگرنه میرفتم جواب تلفنشونم نمیدادم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه توقعات بجا و درست ...ولی شرایط خانوادت فرق داره خاص هستن باید خودتو طبق شرایطی که داری بسنجی خود ...

میگم نزاشتن برم دانشگاه حقوقم هم برای دانشگاه کافی نیست شاغلم توی ارایشگاه

همه توقعات بجا و درست ...ولی شرایط خانوادت فرق داره خاص هستن باید خودتو طبق شرایطی که داری بسنجی خود ...

اتفاقا پسره بقول خودت همیشه کمکم کرده و خرجمم داده و منو به خانوادم معرفی کرده و مامانم اینا و کلا همو میشناسیم من و خانوادش فقط خونه نتوانسته بخره که ازدواج کنیم باید بخره خونه جدا از مادرش

کارایی که برام انجام داده خانواده خودمم انجام ندادن چقدر مامانش اولش منو نخواست و بحث و دعوا کرد باهاش و حتی مامانش قهر کرد از خونه رفتم بیرون و.. ولی تهش باهام کنار اومد و فقط مونده خونه بخره که عقد کنیم 

از معنویات دور نشین دنبال کسب درآمد باشین منظورم شغل مناسب پرستاری بخونید ... زبان بخونید که مهاجرت ...

من رشتم انسانی بوده پرستاری نمیتونم مگر آزاد اینا و درکل دانشگاه نمیتونم برم چون باید خودم خرجشو بدم  که نمیتونم آرایشگری دارم شاگردی میکنم و وسایل آرایشگری میخرم برای یادگیری چندین لاین همزمان اگه برم دانشگاه نرم سرکار نمیتونم خرج دانشگاه بدم و اگه برم سرکار وقتی برای دانشگاه رفتن ندارم

نه بابام این حرف هارو نمیفهمه مامانم خیلی احمقه اصلا حق و حقوقش نمیدونه یه عمر حاظر نبود از بابام طل ...

شما به خاطر مادر و خواهر و برادر تون نباید با اونها قطع ارتباط کنید

کاربر آقا 

تا ببینیم چی میشه 

نه فقط خیلی منو اذیت میکنن الان دیشب مامانم یه یادگاری بهم داد یه تیکه طلا که شکسته منم عوضش کردم یه گوشواره خریدم 

مادربزرگم دید انگار حسودیش شد بهم میگه مگه نه طلای مادرت بود یه چیز خوب میخریدی باهاش این چیه پس 

خیلی ناراحت شدم ازش طلارو در آوردم نپوشیدمش حالا من مریضم و تب و لرز دارم دندون درد شدید دارم کلی مسکن و قرص دارم میخورم این اینجوری باهام حرف میزنه 

بعد میگه من منظوری نداشتم خب بپوشش

میشه از علائم پدرت بگی

میخوام ببینم شوهرم معتاده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

میشه از علائم پدرت بگیمیخوام ببینم شوهرم معتاده

توهم مثلا شکاکی بیش از حد داشت وقتی من خونه بودم اون موقع

همش اینکه فکر میکنه داریم صحبت میکنیم یا یه کاری انجام میدیم که اون نمیدونه 

و همش فکر می‌کنه مثلا عموم به من می‌تونه چشم داشته باشه 

مثلا میگه مانتو باز پوشیدم جلوش بدن نما هست 

مثلا ساپورتی تنگه بدن نما هست جلوی خودش دلش میخواد کتک بزنه  

الآنم که مامانم و بچه ها هستن بی تفاوتی بهشون داره بی توجهی بهشون داره بهشون اهمیت نمیده دکتر نمیبرن لباس نمیخره غذاشون براش مهم نیست 

بی مسئولیته 

تهدید می‌کنه 

کتک میزنه شدید عصبی میشه 

یهویی که خوبه یهویی از این رو به اون رو میشه روی سگش درمیاد 

بی خوابی بیداری چند روزه

میشه از علائم پدرت بگیمیخوام ببینم شوهرم معتاده

از سرو صدا بدش میاد مثلا مادرم غذا نپزه وقتی بابام خونه هست سرو صدای ظرف ها عصبیش میکنه

خب زیاد سخت نگیرید توی تمام خانواده ها مشکل هست

دارم سعی میکنم بریم یه جای دور از بابام نجاتشون بدم ولی خب نباید خونه باشم که زنده بمونم بابام بهم چشم داره انگاری و خیلی به بدن و اندامم نگاه میکرد و گیر میداد میترسیدم هدفش تجاوز باشه و اینکه تهدید به قتل میکرد الآنم اونارو تهدید می‌کنه ولی منو شروع کرده بود کتک زدن که نموندم اونجا و ازش شکایت کردم برگه پزشکی قانونی گرفتم و دیگه نرفتم خونه