2777
2789
عنوان

میخوام بفهمم شوهر آیندم کیه

267 بازدید | 31 پست

چطوری بفهمم روشی بلدین بهم بگید کسایی که امتحان کردن میگن شانه یا آینه بزاری زیر بالش میبینی مسخره نکنید فقط روش بهم بگید مرسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من راهی وجود ندارهولی من به بار توی خوابم دیدمش :)

جدییییی؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اجییی مجییی لا ترجیی 

شوهر شما دو تا چشممم داره یه دهن و دو گوش 

تا اینجاش فهمیدی؟؟ 

مادر و پدر هم داره الان نمتونم تمرکز کنم چیزی از خواهر و برادراش نمیبینم 

گذشتش رو ولی میبینم 

اون وقتی کودک بود ، کوچک بودددد 

هووو هااا هییییی 

♡
اجییی مجییی لا ترجیی شوهر شما دو تا چشممم داره یه دهن و دو گوش تا اینجاش فهمیدی؟؟ مادر و پدر هم داره ...

چه خفنننن

چجورییییی فهمیدیییی خخخخخخ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

من سیب و شنیدم دو بار انجام دادم ایلان ماسک و دیدم تو خوابم🤣🤣🤣🤣

مبارکه پس خخخخ