2777
2789
عنوان

میخوام بفهمم شوهر آیندم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست
جدییییی؟

آره بخدا دوبار دیدمش، یه بار صورتشو ندیدم ولی بار دوم

صورت و استایل و قد و هیکل همه چیییی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری

کار خاصی نکردم اصلا بهش فکر نکردم چون قصد ازدواج ندارم😂

ولی تجربه عالی ای بود

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

آره بخدا دوبار دیدمش، یه بار صورتشو ندیدم ولی بار دومصورت و استایل و قد و هیکل همه چیییی

چه باحالللل

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

چه خفننننچجورییییی فهمیدیییی خخخخخخ

عزیزم علم ستاره شناسی بهم کمک میکنه و کُتُب های زیادی مطالعه کردم  

همین الان شما گوشی دستته و داری این پیام رو با دو تا چشم میبینی منتظر شام هم هستی 

این علم لطفی بود که خداوند شامل حالم کرده 

هااا هاا هاا

♡
عزیزم علم ستاره شناسی بهم کمک میکنه و کُتُب های زیادی مطالعه کردم همین الان شما گوشی دستته و داری ا ...

واووووو از این همه اطلاعات زبونم بند اومده 

نمیدونم چی باید بگم

خخخخخ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

همین که سن ازدواجه من انجام دادم الان دقیقا تو همون سنم که تو روش حلقه اومد ولی هنوز مجردم برای ماما ...

دقیقا سن من آمده ولی مجردم ولی برای اونایی که ازدواج کردن انجام دادم همون سنی هستش که متاهل شدن

سیب یبار من انجام دادم چند نفر دیرم قرو قاطی😂😂😐

خدایی ولی چقد دنبالشی🤣🤣 انقد که اشتباق داری به زور قراره یکی تو سرنوشتت قرار بگیره 

هر چقد بیشتر فک کنی به شوهر همونقد ازت فاصله میگیره 

♡