2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

71 بازدید | 3 پست

من۲۴ سالمه بچه اولم رو میخوام بدنیا بیارم خیلی هم آستانه دردم کمه درحدی که هنوز پرده ام کامل پاره نشده بعد ۲ ماه عروسی 

حالا نمیدونم درد طبیعی قابل تحمل تره یا سزارین

بعدشم میترسم موقع طبیعی بازم بخیه بخورم

خداوندا شبم را روز گردان...

منم همینطور بودم موقع معاینه بهم گفت این پرده فقط با زایمان پاره میشه و بدترین درد عمرم بود بخاطر پولش رفتم طبیعی تا یکسال عفونت سبز ازم میومدم دوسال و نیم گذشته هنوزم اگه مدفوعم شل باشه نمیتونم نگهش دارم هفته های اول که ازم میریخت ازم اصلا کنترل نداشتم روش هفته ی اول نصفه شب تا اومدم برم دستشویی ازم ریخت خوبه شورت داشتم وسط دستشویی نشستم زار زدم یعنی زایمان طبیعی و شیر دهی منو نابود کرد الانم ک گشاد شدم دیگه گفتم زود باردار شم دوبار اگه دیگه نخاستم باردار شم بگم حداقل تنگ بدوزه انقد مسخره این شوهرم نشم ببخشید همه چیزو واضح گفتم تا شاید بهتر بفهمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور بودم موقع معاینه بهم گفت این پرده فقط با زایمان پاره میشه و بدترین درد عمرم بود بخاطر پو ...

پس بخاطر پرده هم شاید اصلا صلاحیت طبیعی نداشته باشم

چون دکتر معاینه کرد گفت خیلی ضخیمه و با جراحی فقط پاره می‌شه 

خداوندا شبم را روز گردان...