2777
2789
عنوان

پشمای پیک ریخت از سفارشم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 68 پست
دقیقا 🤣🤣🤣🤣 زنگ زدم به مامانم کفتم میکه خاک برسرت میرفتی حضوری میکرفتی 

قیافه مامانت دیدنیه😂

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

ایییی اشکم🤣🤣🤣🤣هعی تو بیشتر توضیح میدی و هعی من بیشتر از خنده ریسه میرم نوشابه با نون بخورن کبا ...

خودمم مردم از خنده اخه قیافه یارو ندیدی

انگار ادم فضایی دیده هی یه نگاه به من یع نگاه به نوشابه ها میکرد با بهت و شگفتی رفت 🤣🤣🤣

الان میگم اونایی که تو رستوران سفارش اماده کرذن چقدر بهم خندیدن 🤣🤣🤣

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیافه مامانت دیدنیه😂

🤣🤣🤣 کفت فقط بگو کدوم. کترینگ بود ما دیگه اونجا سفارش ندیم حیثیت منو بابات رو بردی 😂😂😂😂ذره ای قدردان نیس برای ۴ وعده نوشابه داریم

🤣🤣🤣 کفت فقط بگو کدوم. کترینگ بود ما دیگه اونجا سفارش ندیم حیثیت منو بابات رو بردی 😂😂😂😂

🤣🤣🤣راست میگه والا دیگه از کنارشم رد نشین

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

🤣🤣🤣راست میگه والا دیگه از کنارشم رد نشین

بابا به من چه خب وقتی باید بالای ۳۰۰ خرید کنه مشتری چه میکردم نمیشد ۱ سبخ کباب ۲۰ سیخ گوجه سفارش بدم که 🤣🤣🤣🤣🤣

بهترین کار نوشابه بود

بابا به من چه خب وقتی باید بالای ۳۰۰ خرید کنه مشتری چه میکردم نمیشد ۱ سبخ کباب ۲۰ سیخ گوجه سفارش بدم ...

اره خب بهترین تصمیم نوشابه بود ولی بیچاره فک کردن چهار تایی میخواین یه سیخ بخورین واای چه چقدر خندیدم قیافشون و تصور کردم🤣🤣🤣🤣🥴

اره خب بهترین تصمیم نوشابه بود ولی بیچاره فک کردن چهار تایی میخواین یه سیخ بخورین واای چه چقدر خندید ...

واقعا هرکی باشه همین فکرو میکنه 🤣🤣🤣🤣

خودم اونموقع گشنه م بود عقلم نرسید الان به ابعاد جدید کارم نگاه میکنم 😬😬

واقعا هرکی باشه همین فکرو میکنه 🤣🤣🤣🤣 خودم اونموقع گشنه م بود عقلم نرسید الان به ابعاد جدید کارم ...

میگفتن عقل مردا تو شکمشونه، با این کارت فهمیدم اشتباه میگن، دختراهم همین طورن😂😂😂🤣🤣🤣

میگفتن عقل مردا تو شکمشونه، با این کارت فهمیدم اشتباه میگن، دختراهم همین طورن😂😂😂🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 ترور شخصیتی شدم قشنگ 

🤣🤣🤣 ترور شخصیتی شدم قشنگ 

😂😂😂😂

دلم درد کرفت انقد خندیدم ب حرفات🤣🤣

منم انقدر به کار تو و قیافه اون بنده خدایی خدایی که شفارشتو آورده خندیدم صورتم قرمز شد🤣🤣🤣🤣

منم انقدر به کار تو و قیافه اون بنده خدایی خدایی که شفارشتو آورده خندیدم صورتم قرمز شد🤣🤣🤣🤣

لعنتی 🤣🤣🤣🤣

من الان میگم حتتی پشتیبان اسنپ فودم که بهش پیام دادم گفتم سفارشم کجاس هم الان داره مثل پیک و‌عوامل رستوران بهم میخنده 😬😬😬

گاو‌پیشونی سفید شدم 

لعنتی 🤣🤣🤣🤣 من الان میگم حتتی پشتیبان اسنپ فودم که بهش پیام دادم گفتم سفارشم کجاس هم الان داره م ...

واااااای🤣

از فردا ازت امضا میگیرن🤣