2777
2789
عنوان

پشمای پیک ریخت از سفارشم🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 68 پست
حالا اخبار ساعت ۱۰ نشون میده میفهمن من کی بودم و چه کردم 🤣🤣🤣

آره🤣🤣

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یکی کامنتت ریپلای نمیشه، 

نابلدم دیگه خواهر به بزرگیت ببخش🤣🤣

واای  از خنده روده بر شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

اون یکی کامنتت ریپلای نمیشه، نابلدم دیگه خواهر به بزرگیت ببخش🤣🤣واای از خنده روده بر شدم🤣🤣🤣🤣🤣 ...

فداسرت عیب نداره 😂😂😂😂

خودمم مردم امشب 🤣🤣🤣

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

فداسرت عیب نداره 😂😂😂😂 خودمم مردم امشب 🤣🤣🤣

خیلی از ته دل خندیدم به لطفت🤣🤣🤣🤣❤❤

خیلی از ته دل خندیدم به لطفت🤣🤣🤣🤣❤❤

فداتشم عشقم 🤣🤣🤣🤣همیشه بخندی♥️♥️

هیچوقت فکرش نمیکردم ۱ سیخ کباب انقد ایحاد خنده کنه 🤣🤣🤣

فداتشم عشقم 🤣🤣🤣🤣همیشه بخندی♥️♥️ هیچوقت فکرش نمیکردم ۱ سیخ کباب انقد ایحاد خنده کنه 🤣🤣🤣

خدانکنه❤🌹

مررسی توهم همین طور🎀🌈

اره همین یکم پیش با خودم میگفتم یکی ببینه میگه این دوتا به چیه یدونه سیخ اینجوری میخندن😂

خدانکنه❤🌹مررسی توهم همین طور🎀🌈اره همین یکم پیش با خودم میگفتم یکی ببینه میگه این دوتا به چیه یدون ...

فداتشم ♥️♥️♥️

اره خدایی جفتمون پایه بودیم 😂😂😂