2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم لطفا از منم همینطوری هر چیزی حس میکنید بگید سپاسگزارم

آدم به شدت امیدواری هستی مهربونی همیشه سعی کردی مسیر درست رو بری ولی گاهی به دلیل مشکلات یهو نگران و استرسی میشی ولی باز به حالت طبیعی برمیگردی چیزی که از زندگی میخوای آرامش و رفاهه..

اینا رو فهمیدم ازت درسته؟

من کِی مستقل و بی نیاز میشم؟

مستقل و بی نیاز شدن شما به تلاش زیادی داره حس میکنم اونقدر که باید تلاش نمیکنی بیشتر درگیر اینی که فقط کی به مستقل شدن میرسی دنبال جواب قطعی میگردی که امیدوار شی..ولی بدون تلاش استقلالی به دست نمیاد و اینکه به جای حواشی دلتو به خدا بسپار و از اون کمک بخواه 

مستقل و بی نیاز شدن شما به تلاش زیادی داره حس میکنم اونقدر که باید تلاش نمیکنی بیشتر درگیر اینی که ف ...

میدونی شغلم در اینده چیه؟

یا استعداد چی دارم؟

کاربر جدید نیستم...🍀
میدونی شغلم در اینده چیه؟یا استعداد چی دارم؟

حس میکنم شغلت یه شغل کارمندیه یا شایدم یه روز بیزینس خودتو بزنی

استعدادت هنری بیشتر حس میکنم یه وایب جالی ازت میگیرم حس میکنم به یه چیزی قبلا خیلی علاقه داشتی ولی خودت یا بقیه باعث شده که اون علاقه از بین بره

آدم به شدت امیدواری هستی مهربونی همیشه سعی کردی مسیر درست رو بری ولی گاهی به دلیل مشکلات یهو نگران و ...

میشه برای منم بگی

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤