2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یکم زمان ببره تا زخماتون التیام پیدا کنه ولی به زودی حالتون بهبود پیدا میکنه حرفام درست بود؟؟

مشخصات شوهر ایندمم میگی؟🥲

برات ده تا صلوات فرستادم

کاربر جدید نیستم...🍀
عزیزم دوستم داره ؟ تصمیمش چیه ؟ ممنونم عزیزم 🩷🩷

حس میکنم طرف مقابلتون درگیرای زیادی داره ولی حسشون اوکیه دوستون داره و اگه منظورتون از تصمیم برای ازدواجه یکم دو دله به خاطر یه سری درگیرای خودش 

ایشالا هر چی بهترین هست براتون رقم بخوره

منم میگی کی میاد؟ دلتنگ نیس؟ چی تو سرشه نمیاد؟

حسم میگه طرفتو رها کن اتفاقای بهتری در راهه برات تا گذشته و اکستو رها نکنی اون خوشحالیا سمتت نمیان.. 

بیخیاله و حس خوبی ازش نگرفتم.. 

حس میکنم طرف مقابلتون درگیرای زیادی داره ولی حسشون اوکیه دوستون داره و اگه منظورتون از تصمیم برای از ...

ممنونم عزیزجانم 🩷🩷

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

حس میکنم طرف مقابلتون درگیرای زیادی داره ولی حسشون اوکیه دوستون داره و اگه منظورتون از تصمیم برای از ...

منم میگی عزیز برات دعا میکنم 

حس اونی ک دوسش دارم بهم چیه چی میشه میرسم بهش کی 

مشخصات شوهر ایندمم میگی؟🥲برات ده تا صلوات فرستادم

آقای خوبی هست دوست داره نهایتا تا 5 سال آینده ازدواج میکنی تو شرایط خوبی باهاش آشنا میشی.. شاید یه درگیرای بعضی وقتا بینتون پیش بیاد ولی باید حواستون باشه به دعوا های شدید منجر نشه 

و شما هم به هر کسی میاد سمتتون زیاد رو ندین تا اون شخص مورد نظرت بیاد سمتت

میشه شما هم برام دعا کنین که کنکور اردیبهشت قبول بشم؟ 💕

حتما گلم موفق باشی فداتشم 😍🩷🫂🩵

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367